whatsapp

Siyaset

Esnaf ziyaretinde Köşker’e yoğun ilgi

AK Parti ilçe başkanlığının Gebze’de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde esnaf ve halktan yoğun ilgi gören bir önceki dönem Belediye Başkanı Adnan Köşkerin yoğun katılım gösterdiği toplantılarla siyasete hazırlandığı gözden kaçmıyor.

30 Temmuz 2022 Saat: 12:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.832 kez okunmuştur

Esnaf ziyaretinde Köşker’e yoğun ilgi
Esnaf ziyaretinde Köşker’e yoğun ilgi

www.yedincigunhaber.com / 7. GÜN HABER : Özden DEMİRCİ

KÖŞKER ESNAF ZİYARETİNDE

AK Parti’nin kurmaylarının AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısı, yoğun katılıma sahne oldu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Gebze Belediye Başkanı, AK Parti Kocaeli Milletvekillerinin yanı sıra bir önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in son zamanlarda bütün toplantı ve açılışlarda ön sıralarda yoğun ilgi içinde görülmesi  Köşkerin yapılacak seçimlere hazırlandığı akıllarda soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor.

 

KÖŞKER SEÇİMLEREMİ HAZIRLANIYOR

AK Parti Genel Merkezi ve Kocaeli İl Başkanlığının bölgede gerçekleştirdiği açılış, etkinlik ve programlara katılarak göz dolduran bir önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in bulunduğu alanlarda çevreden aldığı ilgi samimi ilişkiler yaklaşan seçimler öncesi Köşkerin siyasi arenada nerede görev alacağı ve nereye aday olacağı merakla beklenmeye başladı.

 

ESNAF VE HALKTAN YOĞUN İLGİ

AK Parti Kurmaylarıyla birlikte Gebze esnafını ziyaret programına dahil edilen Gebze eski Belediye Başkanı Adnan Köşkerin moral ve motivasyonun çok yüksek olduğu ziyaretlerde halktan ve esnaftan aldığı ilginin yüksek oluşu dikkatlerden kaçmadı.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑