Son Dakika

Faruk Kalkavan: 'Dünyada ilk emlak süpermarketi modelini tanıttık'

Self Investment Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kalkavan, Azerbaycan’da yapılan organizasyonda Dünya'nın ilk 'emlak süpermarketi' modelini tanıttıklarını söyledi.

16 Ocak 2016 Saat: 15:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.681 kez okunmuştur

Faruk Kalkavan: 'Dünyada ilk emlak süpermarketi modelini tanıttık'
Faruk Kalkavan: 'Dünyada ilk emlak süpermarketi modelini tanıttık'

Azerbaycan’da sektöründeki ilk profesyonel fuar olan gayrimenkul ve yatırım fuarı olan ve başkent Bakü’de gerçekleşen, Azerbaijan International Real Estate&Investment Exhibition (RECEXPO) Fuarı Bakü Expo Center’da yapıldı. Recexpo, inşaat sektörünün devlerini, marka projeleri ve seçkin gayrimenkul firmalarının yatırımlarını Azerbaycan’da tanıtmak için büyük bir platform oluşturdu. Avrupa, Ortadoğu, Körfez ve Kafkas ülkelerinin marka projelerinin Azerbaycan'daki alıcılarla buluşmasını sağlayan platformda yer alan sektördeki proje sahiplerine önemli fırsatlar sundu.

Self Investment Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kalkavan, fuara başta Türkiye, Almanya, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa, Dubai ve Rusya olmak üzere birçok ülkeden katılımcı geldiğini, katılımın yoğun şekilde geçtiğini ve verimli sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

Projelerin birebir yapılan maketleri üzerinde daireleri gören ziyaretçilerin Self Investment standına ve 'süpermarket modeline' ilgisinin yoğun olduğunu belirten Kalkavan, 'süpermarket modeliyle' dünyada ilk defa birçok projenin tek stand altında görülmesine imkan verdiklerini bildirerek şunları söyledi: "Dünyanın en büyük fuarlarında her zaman en büyük standı alarak yer alarak, hiç bir yerde olmayan emlak süpermarketi modelini ziyaretçilerin beğenisine sunacağız. Self Investment olarak 2016 yılında gerçekleşecek olan İran, Türkiye, Los Angeles, Dubai, Katar ve Kuveyt uluslarası fuarlarına katılımı şimdiden kesinleştirdik ve o fuarlara da en büyük çıkarmaları yapacağız".

Self Investment olarak fuara 20'den fazla projenin özel hazırlanmış maketini götürdüklerinin altını çizen Kalkavan, "Maketlerden gördükleri projeleri beğenip birçok projeden yer alan ziyaretçilerimiz oldu. Bu projeler arasında devam eden ve başlayacak olan projeleri de sunduk. Emlak piyasasında çok beğenilen bu modelimizi daha çok kişiye ulaştırmak için çalışmalarımız devam edecek. Fuarda fiyatı 150 bin dolardan 22 milyon dolara kadar olan satılık daireler Self Investment tarafından ziyaretçilere sunuldu" dedi.

Türkiye'deki emlak, gayrimenkul yatırım sektörüne yönelik yurtdışından gelen talebin arttığına da değinen Faruk Kalkavan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bölge halkının sektörde yatırım yaptıkları ülke kategorisinde Türkiye en önde geliyor. Asya, Ortadoğu, Arap Körfezi Ülkeleri ve diğer bölge ülkeleri, Türkiye’den konut alımında ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Tatillerini ülkemizde Akdeniz ve Ege sahillerinde gerçekleştirmeyi tercih eden bölge halkı için bu yörelerdeki projeler önem arz ederken, büyük metropollerdeki projeler de avantajlı yatırım imkanı sunuyor".

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑