whatsapp

Güncel

Fırıncılardan ‘aşı karşılığı ekmek’e yalanlama

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, COVID-19 aşısı olmayanlara ekmek verilmemesi gibi bir uygulamalarının söz konusu olmadığını bildirdi. Aşı olmayanları fırınlarımıza sokmayacağız, ekmek vermeyeceğiz" t...

2 Ağustos 2021 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 488 kez okunmuştur

Fırıncılardan ‘aşı karşılığı ekmek’e yalanlama
Fırıncılardan ‘aşı karşılığı ekmek’e yalanlama

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, COVID-19 aşısı olmayanlara ekmek verilmemesi gibi bir uygulamalarının söz konusu olmadığını bildirdi.

Aşı olmayanları fırınlarımıza sokmayacağız, ekmek vermeyeceğiz" türü haberlere sebep olacak açıklamaların son derece sorumsuzca yapıldığını ifade eden Başkan Balcı, "Bizler, salgın sürecinde vatandaşlarımızın ekmeksiz kalmaması için gecesini gündüzüne katan fırıncı esnafı olarak dün olduğu gibi bugün ve bundan sonra da Sağlık ve Ticaret bakanlıklarımız ile ilgili paydaşlarımızla koordineli şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Kamuoyuna yapacağımız açıklamalar, tamamen ilgili bakanlıklarımızla gerçekleştireceğimiz görüşmelerin neticesi olarak sizlerle paylaşılacaktır" dedi.

Başkan Balcı, "Şu an için 'aşı olmayanlara ekmek verilmeyecek' türü bir uygulama söz konusu değildir. Kamuoyumuzun, bu hassas süreçte ilgili kurumların yapacağı açıklamalar dışındaki beyanatlara prim vermemesini hassasiyetle rica ediyorum" dedi.

Hatırlanacağı gibi, bazı yayın organlarında İstanbul Fırıncılar Odası Esenler Temsilcisi Mustafa Çiçek'in İstanbul'da 6 ilçede fırınların aşı olmayan vatandaşlara ekmek verilmemesi yönünde karar alındığını öne sürülmüş, karar tepki çekmişti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑