whatsapp

Yaşam

Gaziantep’in Yaşam Evi, sıcak yuva oluyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaşam Evi, yardıma muhtaç vatandaşlara ve engelli bireylere yuva oluyor. İhtiyaçlı bireylerin bir arada bulunduğu bu sıcak ortamda hem tedavileri yapılıyor hem de kişiye özel eğitimler verilerek boş zamanl...

10 Ağustos 2021 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 225 kez okunmuştur

Gaziantep’in Yaşam Evi, sıcak yuva oluyor
Gaziantep’in Yaşam Evi, sıcak yuva oluyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaşam Evi, yardıma muhtaç vatandaşlara ve engelli bireylere yuva oluyor. İhtiyaçlı bireylerin bir arada bulunduğu bu sıcak ortamda hem tedavileri yapılıyor hem de kişiye özel eğitimler verilerek boş zamanları nitelikli bir hale kavuşturuluyor.

GAZİANTEP (İGFA) -Sosyal Belediyeciliğin temel unsurlarını doğrudan yerine getirmeyi gaye edinen Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde hizmete aldığı Yaşam Evi’yle şehir genelinde, komşu illerde bakıma muhtaç olduğu gözlemlenen vatandaşların tüten bacası, ailesi oluyor.

Kimileri fiziksel engeli, kimileri ruhsal problemleri kimileri de yaşlı olmasının getirdiği sorunları Yaşam Evi’nde verilen şefkatli hizmetle en aza indirgiyor ya da son veriyor. Ayrıca edindiği tedaviyle normal yaşam koşullarına paralel boyuta getirilen üyelerin, mesleki eğitimlerle bileklerine altın bir bilezik takılarak ekonomik anlamda yaşayacağı sıkıntıların önüne geçiliyor.

Görevlileriyle ve üyeleriyle her birinin büyük bir ailenin ferdi olduğu samimi bir ortam oluşturan Yaşam Evi, aynı zamanda yalnız yaşamaya mahkum kalan üyeler için de ilkleri hayata geçirip doğum günü etkinlikleri, festival havasında geçen anlamlı günler için şenlikler düzenliyor, özel bireylerin motivasyonu böylelikle her daim güçlü tutuluyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑