whatsapp

Spor

GEBZE’DE HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU!

Son iki yılın Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nın zirvedeki ismi Gebze Karate Do Spor Kulübü, Kocaeli’de yapılacak Avrupa Şampiyonasında başarısını sürdürmek istiyor. Bayan Kumite Takımı Avrupa Şampiyonluğu için tatamiye çıkacak.

2 Haziran 2016 Saat: 12:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.538 kez okunmuştur

GEBZE’DE HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU!
GEBZE’DE HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU!

Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası 4-5 Haziran tarihlerinde Kocaeli’de yapılacak.  Ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenecek Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda ülkemizi ve Kocaeli’yi Gebze Karate Do Spor Kulübü temsil edecek. Düzce’de yapılan 45 ilden 221 kulübün katıldığı Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası’nda Ümit-Genç Bayanlar Kumite’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile final yaparak ikinci olan Gebze Bayan Kumite Takımımız, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile kentimizi temsil edecek ve şampiyonluk arayacak.

ADNAN ŞAMDAN VE ÖĞRENCİLERİ HAZIR

Avrupa Şampiyonluğu ve Avrupa İkinciliği apoleti bulunan ve son iki yıldır kürsüde yer bulan Gebze Karate Do bayan Kumite takımımız bu başarısını sürdürmek istiyor. Ülkemizin ev sahipliğinde Kocaeli’de yapılacak Şampiyopna için sıkı bir hazırlık yapan Temsilcimiz, grubunun iddialı takımları arasında yer alıyor. Ayca Düzgel, Hatice Başkaya, Beyzanur Larçin, Feyzanur Kılıç ve Şüheda Altan’dan oluşan Takımımız bu kez Avrupa’nın en iyisi olmak istiyor. Hafta sonu yapılacak müsabakalar öncesi Teknik Direktör Adnan Şamdan nezaretinde son antrenmanlarını tamamlayan temsilcimiz de tek hedef şampiyonluk kupası. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑