whatsapp

Spor

“Gebze kenti olarak bir hikaye yazıyoruz”

Gebzespor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, Feriköy maçı sonrasında açıklamalarda bulunarak mor beyazlı camiaya umut dolu mesajlar verdi. Harika bir birliktelik yakaladıklarını ve Gebze kenti olarak hedefe kilitlendiklerini söyleyen Yıldız, Feriköy

13 Aralık 2022 Saat: 22:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.662 kez okunmuştur

“Gebze kenti olarak bir hikaye yazıyoruz”
“Gebze kenti olarak bir hikaye yazıyoruz”

Her geçen hafta üzerine koyarak ilerlediklerini ve an itibariyle performanslarının zirveye ulaştığının altını çizen Yıldız, “Gelişen bir tarafımız var. Sezon başından bu yana performansımızın zirvesini yaşıyoruz. Oyuncularımız keyif verdiler, mutlu ettiler. Harika bir birliktelik yakaladık. Hani bir masanın tek ayağının olmaması halinde o masa sağlam durmakta güçlük çeker ya, işte bizim taraftarımız, yönetimimiz, oyuncularımız ve emek veren çalışanlarımız o masanın güçlü bir ayağı. Feriköy maçı da bunun için bir güç gösterisi oldu” şeklinde konuştu.

OYUNCULARIMIN MÜCADELESİNE BÜYÜK SAYGI DUYUYORUM

Feriköy maçında oyunun büyük bölümü forse ederek maçı koparmasını bilen oyuncularını kutlayarak teşekkür eden Yıldız, “Oyuncularımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum. Ortaya koydukları mücadeleye gerçekten çok büyük saygı duyuyorum. İkinci yarıda ilerleyen dakikalarda maç 0-0 olmasına rağmen tribünden ve orada bulunan insanlardan en ufak bir olumsuz hava almadık. Herkes beklenen golün geleceğini düşündü. Oyuncularımız golün kokusunu taraftarımıza hissettirdi. İşte kıymetli olan da bu oldu. Ben bu yüzden oyuncularımıza teşekkür ediyorum”dedi.

YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN GÖSTERGESİ

Her günün daha kıymetli olduğuna vurgu yaparak, şehir olarak hedefe kilitlendiklerini söyleyen başarılı teknik adam, “Yaptıklarımızın, yapacaklarımızın göstergesi olduğunu düşünüyorum. Yeni oynayan bir çocuğun heyecanı gibi yepyeni şeyler yapmak istiyoruz. Gebze kenti olarak bir hikaye yazıyoruz. Yolun sonunu çok önemsiyorum. Bu nedenle devam eden yolculuğumuz çok kıymetli hale geldi.  Şehrin bu takımdan beklentilerinin farkındayız. Yıkıcı bir son olmaması adına işimize daha çok sarılacağız. En güvenli şekilde, daha çok çalışarak, daha çok kenetlenerek yolun sonunu getirmek istiyoruz. Bu yolda yaşayacağımız mutsuzluklar da olabilir. Tıpkı mutlulukları paylaştığımız gibi, mutsuzlukları da paylaşacağız. Çünkü aile olmak bunu gerektirir” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑