whatsapp

Siyaset

Gebze’li Gençler DEVA’lı Oldu…

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gebze Gençlik Çalışmaları Başkanı Fikret Bilen yeni üye kayıtları ile başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Gebze’li Gençler Deva’ya üye olmak için ilçe başkanlığını boş bırakmıyor.

1 Ağustos 2023 Saat: 23:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.266 kez okunmuştur

Gebze’li Gençler DEVA’lı Oldu…
Gebze’li Gençler DEVA’lı Oldu…

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

TOPLANTININ GÜNDEMİ GENÇLER OLDU

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş başkanlığında haftalık çalışma ve programlarının değerlendirildiği yönetim kurulu toplantısına DEVA Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir, İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Yaman, Kadın Çalışmaları Başkanı Gülistan Karakaya, Gençlik Çalışmaları Başkanı Fikret Bilen ve diğer birimlerin başkanı, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

GENÇLERİN ÜYE KAYDINA DEVAM

Haftalık çalışma ve programların değerlendirildiği toplantı sonrası ilçe başkanı Ahmet Demirtaş’tan müsaade isteyen Gençlik Çalışmaları Başkanı Fikret Bilen gençlik kollarına yeni üye kayıtlarını gerçekleştirdi. Gençlik çalışmaları başkanı Bilen, “her hafta yeni üye kayıtları ile partiye gönül veren arkadaşlarımızın üye kayıtları ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi

“PARTİMİZİN EMRİNDE ADETA KOŞACAĞIZ”

DEVA Partisi Gençlik Çalışmaları Başkanı Fikret Bilen, üye kayıtlarının gerçekleşmesi sonrası partiye gönül veren gençlerin yönetim kurulu ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmaları Başkan Demirtaş’ı ve yönetim kurulu birim başkanlarını oldukça heyecanlandırdığı gözlendi. Yeni üye olarak siyasetle tanışan DEVA’lı gençler “Partimizin emrinde olacak adeta koşacağız biz partimizin başarısı için buradayız” dediler

DEVA’DA ÇAY MUHABBETİ BAŞKA OLUR

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı girişinde misafirlere, üyelere ve yoldan geçen vatandaşların ilgi gösterdiği Semaverde Çay ikramı ve oturma grupları partililer ve vatandaşlar tarafından gün içinde dolup taşıyor. Toplantı sonrası çay muhabbetine doymayan partililere vatandaşların yoğun ilgisi yönetimi keyiflendiriyor mutlu ediyor.

www.yedincigunhaber.com 7.GUN HABER / Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑