whatsapp

Eğitim

GEBZE’Lİ MİNİKLERDEN “BÜYÜK HAYALLER KÜÇÜK YAZARLAR” PROJESİ

Gebze Atatürk İlkokulu 1/A ve 3/C sınıfı minik öğrencilerinin “Büyük Hayaller Küçük Yazarlar” Projesi sınıf öğretmenleri Nurhan Görmez ve Dilek Özçalışkan rehberliğinde başladıkları kitap yazma çalışmaları Pandemiye rağm

4 Haziran 2021 Saat: 11:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.766 kez okunmuştur

GEBZE’Lİ MİNİKLERDEN “BÜYÜK HAYALLER KÜÇÜK YAZARLAR” PROJESİ
GEBZE’Lİ MİNİKLERDEN “BÜYÜK HAYALLER KÜÇÜK YAZARLAR” PROJESİ

Gebze Atatürk İlkokulu 1/A ve 3/C sınıfı minik öğrencilerinin “Büyük Hayaller Küçük Yazarlar” Projesi  sınıf öğretmenleri Nurhan Görmez ve Dilek Özçalışkan rehberliğinde başladıkları kitap yazma çalışmaları Pandemiye rağmen devam etti.

GEBZE ATATÜRK İLKOKULU BAŞARISI İLE YARIŞIYOR

Gebze Atatürk İlkokulunda öğrenciler adeta kendileriyle yarışıyorlar. eğitim yılı içinde bir çok başarılı proje ile adlarından sıkça söz ettiren okul öğretmenlerinin desteğini alan başarılı öğrencilerin hazırladıkları projeler ülke genelinde çeşitli illerde gerçekleşen okullar arası yarışmalarda aldıkları ödüle ve başarıya doymuyor. 

BAŞARILI  ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLERİ

Gebze Atatürk İlkokulunda görev yapan öğretmenlerin başlattıkları projeler ve aldıkları başarılar öğrencilerin performansına güç kattı. Atatürk ilkokulu 1/A ve 3/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nurhan Görmez ve Dilek Özçalışkan rehberliğinde başladıkları kitap yazma çalışmalarına Pandemiye rağmen devam ettiler.

OKUMA KODUYLA PROJEYE DESTEK ALDILAR

Büyük Hayaller Küçük Yazarlar e Twinning projesi kapsamında öğrenciler yıl içinde Şiirler, Masallar, Hikayeler yazarak yazar olma yolunda ilerlediler. 1/A Sınıfı bu süreçte hem okuma yazma öğrendi hem projeyi yürüttü. 3/C Sınıfı 1. Sınıfta başladıkları yazma çalışmalarına bu yılda 3. Kitaplarını çıkararak devam ettiler. Kitaplarını dijital (e kitap) olarak da hazırladılar. Okumak isteyenler için kitaplar QR Codlarını yayınlayarak okuyucuların imkanına sundular.

GEBZE'NİN GURURU OLDULAR

Hazırladıkları projelerle girdikleri yarışmalarda üstün derece ve birincilk alan Atatürk İlkokulu öğretmenleri Nurhan Görmez ve Dilek Çalışkan rehberliğindeki 1/A ve 3/C Sınıf öğrencileri yıl içinde yazdıkları Şiirler, Masallar, Hikayelerle yazar olam yolunda elde ettikleri başarı hem öğretmenleri, hem velileri hemde İl Genelinde herkesimi mutlu etti. Başarılı öğretmenlerin yetiştirdiği başarılı öğrenciler Gebze'nin gururu oldular. 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑