whatsapp

Yaşam

GEBZE SENDİKALAR BİRLİĞİ'NDEN DİRENİŞTEKİ İŞÇİLERE TAM DESTEK

Türkiye’nin beş ayrı yerinde toplam 160 kişinin işten çıkarıldığı MSC/Netlog’un Gebze’deki yerleşkesinde 60 gündür direnişte olan işçileri Gebze Sendikalar Birliği Başkanları ziyaret etti

8 Kasım 2016 Saat: 10:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.528 kez okunmuştur

GEBZE SENDİKALAR BİRLİĞİ'NDEN DİRENİŞTEKİ İŞÇİLERE TAM DESTEK
GEBZE SENDİKALAR BİRLİĞİ'NDEN DİRENİŞTEKİ İŞÇİLERE TAM DESTEK

Gebze Sendikalar Birliği Başkanları bir araya geldi. Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi’nde gerçekleşen toplantıya; Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Güngör İrdem, Eğitim-İş Gebze Temsilcisi Bülent Metin, Çelik-İş Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın, Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı Cemil Yüksek, Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı ve Gebze Sendikalar Birliği Dönem Sözcüsü Süleyman Akyüz, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, CHP Kocaeli Emek Bürosu’ndan İsmet Güven katıldı.

İŞÇİNİN YANINDAYIZ

Genel sorunların konuşulduğu toplantının ardından başkanlar MSC/Netlog’un Gebze’deki yerleşkesinde 60 gündür direnişte olan işçileri ziyaret ettiler. Ziyarette Nakliyat-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Erdal Kobal ve işçiler tarafından karşılanan başkanlar buradaki direnişle ilgili olarak detaylı bilgi aldılar. Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı ve Gebze Sendikalar Birliği Dönem Sözcüsü Süleyman Akyüz, birlik olarak direnişteki işçilerin yanlarında olduklarını ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyaret direnişte bulunan işçilerle toplu olarak çektirilen fotoğrafla son buldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑