whatsapp

Siyaset

Gebze’ye “DEVA Belediyeciliğini getireceğiz”

Yerel seçim çalışmalarını ilçe yönetim kurulu birim başkanlarıyla birlikte yoğun bir şekilde sürdüren DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş dur durmak bilmiyor.

3 Mart 2024 Saat: 00:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 960 kez okunmuştur

Gebze’ye “DEVA Belediyeciliğini getireceğiz”
Gebze’ye “DEVA Belediyeciliğini getireceğiz”

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

İZGİ'YE GEBZE SİYASİLERİNDEN DESTEK

DEVA Partisi İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş ve Belediye Başkan Adayı Mükail İzgi esnaf ziyaretinnde karşılaştıkları Gebze eski belediye başkanlarından Mehmet Emin Akın ve CHP İlçe başkanı Gökhan Orhan ile ayak üstü görüştüler eski belediye başkanı Akın ve İlçe Başkanı Orhan'dan bu sefer DEVA'lı olun sizden oylarınızı ve desteğinizi istiyoruz diyen İZGİ'ye başarılar diliyoruz gönlümüz sizinle diyerek başarı dileklerini ilettiler.


DEVA’LILAR DURMAK BİLMİYOR

Gebze Kent Meydanında kurulan stantta vatandaşlarla bire bir görüşmeler sağlayan DEVA partisi yöneticileri Gebze Belediye Başkan adayı Mükail İzgi’nin broşürleriyle açıklamalar yaparak seçimlerde partilerine destek istiyor.

SİYASİ PARTİ STANTLARINI ZİYARET ETTİ

DEVA Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mükail İzgi kent meydanında stant kuran siyasi partileri ilçe başkanı Ahmet Demirtaş ile birlikte ziyaret ederek çalışmalarında dilek ve temennilerde bulundu.

DEVA BELEDİYECİLİĞİYLE DEĞİŞİM YAPACAĞIZ

DEVA Partisi İlçe Başkanı ve yönetim kurulu birim başkanları kadın ve gençlik çalışmaları başkanları ve belediye başkan adayı Mükail İzgi ile birlikte Gebze İsmet Paşa Caddesinde esnafları tek tek ziyaret etti. Ziyaretinde kendisini karşılayan vatandaşlarla sohbet eden ve halktan büyük ilgi gören başkan adayı İZGİ, “ yerel seçimlerde değişim olmalı biz DEVA Belediyeciliği ile bu değişim için geliyoruz” dedi.

KENDİSİNİ PARTİSİNİN BAŞARISINA ADAMIŞ İLÇE BAŞKANI

DEVA Partisi Gebze Belediye Başkan adayı ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Gebze’nin çeşitli noktalarında kurulan stantlarda halkla bire bir diyalog kurarak adaylarını vatandaşlarla buluşturan kendisini DEVA’nın başarısına adamış şahsı için hiçbir beklentisi olamayan ilçe başkanı Ahmet Demirtaş esnaf ve STK ziyaretleri ile DEVA belediyeciliği ile halkın sesi kulağı olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑