Spor

“Gebze’ye vefa borcumuz var!”

Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Fuad Ayar, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gebzespor yönetiminde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Ayar, “Gebze’ye vefa borcumuz var” dedi.

3 Ocak 2023 Saat: 23:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.289 kez okunmuştur

“Gebze’ye vefa borcumuz var!”
“Gebze’ye vefa borcumuz var!”

9 maçlık galibiyet serisi yakalayarak devreye en yakın takipçisinin 6 puan önünde girmeleri hakkında konuşan Fuat Ayar, “Ben hiçbir başarının tesadüf olduğuna inanmam. Çok iyi bir takımımız, çok iyi bir hocamız var. Hocamız takım içindeki dengeleri çok iyi ayarlayan, her oyuncusundan verim almasını bilen tecrübeli bir isim. Kafkasspor gibi çok iyi bir takıma karşı 4 tane direkt oynayan önemli oyuncumuzdan yoksun olarak çıktığımız maçı kazanmasını bildik. Oyuna girenler, çıkanları aratmadı. Sezon başı kampından bu yana hocamız ve ekibi, gerek mental, gerekse fiziksel olarak takımımızı hazır hale getirdi. Bu da haliyle saha sonuçlarına yansıdı. Gebzespor, kötü oynayabilir, ama kötü koşamaz. Bunun bilincinde olan bir takımımız olmasından dolayı çok mutluyuz”dedi.

TOPLANMASI GEREKEN 39 PUAN VAR

Ayaklarını yere sağlam basmaya devam ederek, yönetim olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyleyen Ayar, “Devre arasına avantajlı girdiğimiz bir gerçek. Fakat bu, abartıldığı gibi büyük bir avantaj değil. Oynanması gereken 13 maç, alınması gereken 39 puan var. Altınova da, Kafkasspor da lig sonuna kadar yarışın içinde olacaklardır. Yönetim olarak ligin ilk yarısında ne yaptıysak, nasıl davrandıysak ikinci yarıda da öyle olacağız. Takımı baskıdan uzak tutalım diye takımla sürekli iç içe olmayı doğru bulmuyorum. Bu bence takımı daha çok stres altına alır. Takımımızda zaten iç huzur var. Bu huzuru bozmamak adına, yönetim olarak üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

GEBZESPOR’A OLAN SEVGİM SORGULANAMAZ

Gebzespor yönetimine giriş serüveni hakkında bilgi veren Ayar, “Recep Başkan(Avcı) döneminde yönetime girdim. Kendisi benim abim, köylüm, çocukluk arkadaşım… Yönetime girmem için değer verdiğim ve kıramayacağım arkadaşların teklifi oldu. Ben de bu şehrin ortak değerine sahip çıkmak için yönetim kuruluna girdim. 40 senedir Gebze’de yaşıyorum. Gençlik yıllarımda tribünlerde defalarca kez maçlarını gönül vererek izledim. Gebzespor’a olan sevgim sorgulanamaz bile. Bu nedenle yönetiminde olmaktan ve hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu kente bir vefa borcumuz var”dedi.

BİZİM TAKIMIMIZDA HİÇBİR FUTBOLCUNUN, DİĞERİNDEN ÜSTÜNLÜĞÜ YOKTUR

Başkan Resul Tat hakkında övgü dolu sözler sarf eden Ayar, “Kulüp Başkanımız Resul Tat, çok takdir ettiğim bir insan. Gerek kişiliği, gerekse mütevazılığı olarak gerçekten çok farklı birisi. Mali anlamda çok başarılı bir sezon geçiriyoruz. Her Salı günü takımımızın primleri yatar. Kulübümüzün hiçbir futbolcusuna borcu yok. Transfer sürecinde mali olarak dengeli bir profil çizdik. Bizim takımımızda hiçbir futbolcunun, diğerinden üstünlüğü yoktur. Türkiye’de böylesine düzenli yönetilen kulüp sayısı oldukça az” dedi.

BAŞARIMIZDA TARAFTARIMIZIN EMEĞİ BÜYÜK

Kafkasspor maçında rakibe hiç pozisyon vermediklerini ve takım savunmasındaki gelinen noktaya değinen Ayar, “Grubumuzun en az gol yiyen takımıyız. Bu çok değerli. Takım savunmasındaki başarı göz ardı edilemez. Son oynadığımız lig maçında da top rakipte olsa da, rakibimize hiç pozisyon vermedik. Taraftarımıza da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Gebzespor için ciddi anlamda 12.adam görevi üstleniyorlar. Bu başarı da onların emeği ve katkısı çok büyük. Özellikle iç sahada kurdukları baskı ile takımımızın gücüne güç katıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyor, ligin ikinci yarısında da takımımıza aynı desteği vereceklerine inanıyorum” dedi.

EN BÜYÜK ŞAMPİYONLUK TESİSLEŞMEDİR

“Gebzespor 3.Lig’e çıkmak zorunda” diyen Ayar, konuşmasının devamında, “Gebze gençliğinin de buna ihtiyacı var. Altyapımızın büyümesi, A takıma ve Türk futboluna yıldızlar kazandırılması için Gebzespor’un profesyonel liglerde olması gerekiyor. Tabi ki üst lige çıkmak yetmez. En kısa süre içerisinde Gebze’nin tesise ihtiyacı var. Tesisleşme olduğunda, altyapıdan yüzlerce futbolcu çıkar. Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz de bizimle hemfikir. Bakış açısı son derece olumlu. En kısa sürede Gebze’nin ihtiyacı olan tesisleşme adımlarını atacaklardır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz’e kulübümüze olan katkı ve desteklerinden teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑