Asayiş

GEBZE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Operasyonlar sonucunda 99 kilo eroin ele geçirildi 

12 Mayıs 2018 Saat: 10:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.563 kez okunmuştur

GEBZEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
GEBZE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda son 6 ay da uyuşturucu ticareti ile mücadele kapsamında Gebze'de yapılan operasyonlarda 165 kişi gözaltına alınırken, 99 kilo eroin ele geçirildi. 
Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu’nun yetkilendirdiği 2 savcı ve 12 emniyet mensubundan oluşan Narkotim, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda yürüttükleri çalışmalarla büyük başarı elde etti. Kocaeli Narkotik Şube Müdürlüğü bünyesinde büyük başarılara imza atan ekip, geçtiğimiz 6 ayda yapılan operasyonlarla uyuşturucu ticaretine büyük darbe vurdu. Çeteleşen satıcıların elebaşları da ele geçirildi. Narkotik şubesi ekiplerinin Kasım 2017’den itibaren yapmış oldukları operasyonlar doğrultusunda 165 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda 99 kilo eroin, 1.5. kilo esrar, bir kilo 50 gram bonzai ve 2 bin hap bulundu ele geçirildi. 
Başsavcılıktan edinilen bilgilere gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 79 suçlunun 50’sinin ağır cezada yargılanmasına başlandı, istenen ceza 20 ila 30 yıl arasında değiştiği belirtildi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑