whatsapp

Siyaset

Gebzeli iş adamı DEVA’ya katıldı

Gebze’li İş İnsanı Recep Çiçek DEVA Partisine üye kaydını gerçekleştirerek resmen DEVA’lı Oldu. Recep Çiçek’e Parti Rozetini İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş taktı.

16 Kasım 2023 Saat: 00:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.268 kez okunmuştur

Gebzeli iş adamı DEVA’ya katıldı
Gebzeli iş adamı DEVA’ya katıldı

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

"GENEL BAŞKANIN GÜVENİNE GELDİM"

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gebze İlçe Başkanlığı ilçe yönetim kurulu toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Toplantıya misafir olarak katılan Gebze’li iş insanı Recep Çiçek, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Dürüstlüğü ve güvenine inanarak DEVA partisine bu nedenle üye olmak istediğini belirtti.

ÇİÇEK RESMEN DEVA’LI OLDU

Gebze’ye en eski yerleşen ailelerden biri, Milli Görüş geleneği ile yetişen, Saadet partisinde siyasete giren, bir önceki dönem CHP Gebze ilçe yöneticilerinden İsmail Çiçek’in amcaoğlu Gebzeli iş insanı Recep Çiçek Gebze Deva Partisi İlçe Başkanlığında üye kaydını yaptırarak resmen DEVA’ lı oldu.

BAŞKAN DEMİRTAŞ ROZETİNİTAKTI

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş İlçe başkanlığında yönetim kurulu toplantısı sonrası partiye üye olan Gebzeli iş insanı Recep Çiçek'e Parti Rozetini takarak tebrik etti.

“DEVALIYIM, MUTLUYUM”

DEVA’lı Recep Çiçek, yaptığı açıklamada, “Milli Görüş geleneği ile yıllarca Saadet Partisinde siyaset yaptım. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın açık sözlülüğü ve dürüstlüğüyle güvenceli bir lider olduğunu görerek DEVA Partisine üye oldum mutluyum” dedi.

"PARTİMİZE KATILIMLAR HER GEÇEN GÜN ARTIYOR"

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş,  " 2024 Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlere yönetim kurulumuz ve birim başkanlarımızla birlikte çok iyi çalışıyoruz, Halkımıza çok iyi hİzimet edecek kadroları kurarak yerelde hizmete talibiz, Allah nasip ederse genel başkanımızın başarılı projeleriyle Ülkemizi huzura ve güvene kavuşturmaya hazırlanıyoruz. Haftalık çalışmalarımzda ve günlük programlarımız içinde partimize katılan vatandaşlarımızın yoğunluğu bize güç veriyor" dedi. 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑