whatsapp

Sağlık

GEBZELİ İŞ ADAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gebzeli genç iş adamından insanlık adına önemli bir adım. Gönüllü kemik iliği ve organ bağışı yapan herkesin düğünlerinde %10 indirim yapacak. Düğün paketi de dâhil tüm hizmetlerden yararlanabilmek bir tek şart, zorunlu bağışç

7 Şubat 2016 Saat: 09:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.446 kez okunmuştur

GEBZELİ İŞ ADAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
GEBZELİ İŞ ADAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Binlerce hastanın ve hasta yakınının ülkemizde bağışçı beklediği, bir çoğunun umutlarının tükendiğini belirten Gebze genç işadamı Şafak Seymen Türkiye´ye örnek olacak bir projenin adımını attı.

Gebze´de faaliyet gösteren Gebze Organizasyonun sahibi genç işadamı gönüllü kemik iliği ve organ bağışı yapan herkesin düğünlerinde %10 indirim yapacak. Düğün paketi de dâhil tüm hizmetlerden yararlanabilmek bir tek şart, zorunlu bağışçı kartı göstermek. Gebze Organizasyon bu yapmış olduğu proje ile takdir topladı.

Neden böyle bir kampanya yaptıkları sorusunu yanıtlayan Şafak Seymen´in açıklamaları Türkiye´de organ bağışının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Seymen, firması tarafından hayata geçirilen kampanya ile ilgili şunları söyledi. " Ülkemizde bir çok hastalık ve kaza sonucu vücudunun bir bölümünü kullanamayan kardeşlerimiz ve yurttaşlarımız var. Özellikle kemik iliği nakli bekleyen hastalarımız ve hasta yakınlarımız umutlarını kesmiş durumda. Bağışçı çok az. Bir hastalık vesilesi ile organ nakli beklemenin, hayata tutunma çabasının ne anlama geldiğini sadece yaşayınca, ateş yanıbaşınıza düşünce anlayabiliyorsunuz. Bağışcıların artması için özellikle böyle bir kampanya yaptık. Kemik iliği ve organ bağışçısı olan tüm yurttaşlarımızın ihtiyaçları halinde her türlü organizasyonlarını indirimli yapacağız. Hayalimiz ve isteğimiz tüm esnaf kardeşlerimizin bizim yaktığımız bu ateşe destek olmaları. Bir lokanta, bir pastane, bir mobilya mağazası, herkes ama herkes benzer kampanyalar ile bağışcı sayımızın artmasına katkı sağlamalıdır" dedi.

Kemik iliği nakli özellikle kanserle mücadelede çok önemli bir yer tutuyor. Kemik iliği nakli için bağışcı olmak isteyenlerin LÖSEV´le irtibat kurmaları gerekiyor.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFI

Reşit Galip Cd. İlkadım Sk. No:14 06700 Gaziosmanpaşa / ANKARA haritayı görmek için tıklayınız.

Tel     :    0 312 447 06 60 Faks  :    0 312 447 68 33

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑