whatsapp

Kültür/Sanat

Gebzeliler meydanda kitap okudu

Kütüphane Haftası vesilesiyle düzenlenen programda Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

31 Mart 2022 Saat: 02:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 793 kez okunmuştur

Gebzeliler meydanda kitap okudu
Gebzeliler meydanda kitap okudu

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda dün gerçekleşen kitap okuma etkinliğineGebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcıları Selamet Güner ve Dursun Ali Arslan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Tevhide Buğan, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar ve değişik okullardan gelen öğrenciler katıldı. Etkinlikte ilk olarak Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Tevhide Buğan konuşma yaparak etkinliğe katılan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

 

“DAHA ÇOK OKUMAMIZ LAZIM”

Gebze Belediyesi Başkan Yardımcıları Selamet Güner’in selamlama konuşmasından sonra son olarak konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Gebze’deki kütüphane sayımız yeterli değil. İlçe halk kütüphanemiz çok kötü durumda. Yeni ilçe halk kütüphanesi müteahhidin kötü olması nedeniyle yeni binamız bitmedi. Daha çok okumamız lazım. Çocuklar kitap okumayı seviyor. Örnek olmak için okumamız lazım. 815 bin nüfuslu yerde yaşıyoruz kütüphanelerimiz her zaman açık olması gerekiyor. Daha iyi kütüphanelerimizin olmasını diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑