whatsapp

Spor

GEBZESPOR ÇENGELKÖYÜ KONUK EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig 12'nci Grup'taki temsilcimiz Gebzespor sezonun yüksek ihtimalle son maçında yarın evinde Çengelköyspor'u ağırlayacak.

16 Nisan 2016 Saat: 10:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.585 kez okunmuştur

GEBZESPOR ÇENGELKÖYÜ KONUK EDİYOR
GEBZESPOR ÇENGELKÖYÜ KONUK EDİYOR

Menekşeler grup lideri Kocaelispor'un 3'ncü Lig'e yükselmesi durumunda önümüzdeki sezon için BAL vizesini tekrar alacak. Aksi durumda Süper Amatör Lig Play Off ikincisi ile baraj maçı oynayacak. Gebzespor Teknik Direktörü Musa Cengiz Demir hafta boyunca yapılan çalışmalarda ligi ikinci sırada bitirmek için maçı kazanmaları gerektiğini belirterek futbolcularını aşıladı. Gebzespor'da kırmızı kart cezalarından ötürü yarınki maçta, bu sezon forma şansı fazla bulamayan futbolcuların da forma şansı bulması bekleniyor. Öte yandan Gebzespor taraftarı da yarınki maç için sosyal medya üzerinden organize olurken takımını sezonun yüksek ihtimalle son maçında yalnız bırakmayacak.

İZMİR BÖLGESİ HAKEMİ

Gebzespor ile Çengelköyspor arasında yarın saat 15.00'te Alaettin Kurt Stadı'nda oynanacak maçı İzmir Bölgesi hakemi Murat Çolak yönetecek. Çolak'ın yardımcılıklarını Manisa Bölgesi hakemleri Okan Gündüz ve Yunus Emre Çakar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise yine İzmir Bölgesi'nden Fatih Deveci. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑