whatsapp

Spor

GEBZESPOR EVİNDE RAHAT 2-0

Mor beyazlı ekibimiz Gebzespor sahasında konuk ettiği Lüleburgaz Yıldırım karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle galip gelmeyi başardı. Ligde içerde 2’de 2 yapan ekibimiz taraftarı karşısında bir zafer daha kazandı.

11 Ekim 2016 Saat: 09:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.571 kez okunmuştur

GEBZESPOR EVİNDE RAHAT 2-0
GEBZESPOR EVİNDE RAHAT 2-0

6 PUANA YÜKSELDİ

Geçen hafta Ergene deplasmanında mağlup olan ve kendi evindeki Lüleburgaz karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan mor beyazlı ekibimiz Gebzespor, istediğini aldı. Gebzespor sahasında konuk ettiği Lüleburgaz Yıldırım karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle galip gelmeyi başardı. Ligde içerde 2’de 2 yapan ekibimiz taraftarı karşısında bir zafer daha kazandı. Grupta puanını 6’ya çıkaran ekibimiz büyük coşku yaşadı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA

Mor beyazlılar karşılaşmanın ilk yarısında ataklarına rağmen skor üretemezken karşılaşmanın ikinci yarısında da gol için ataklar geliştirdi. Temsilcimiz, 75. Dakikada Ahmet Şen ve 87. dakikada Ahmet Hakan Doğan’nın golleriyle skoru belirleyen Gebzespor grupta ikinci iç saha maçında da kazanarak ayrılmanın sevincini yaşadı. Mor beyazlılar grupta geçen haftaki yenilgiyi unuttururken sahasında kazanmanın coşkusunu yaşadı. (Refik Sıla GÜVENÇ)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑