whatsapp

Spor

GEBZESPOR HEREKE'DE TEHLİKEYE GİRDİ

Gebzespor deplasmanda konuk olduğu Hereke Yıldızspor'a son dakika golüyle 1-0 mağlup oldu. Kocaeli Demirspor'un da kazanmasıyla birlikte Gebzespor'un ligdeki konumu tehlikeye girdi.

21 Mart 2016 Saat: 07:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.382 kez okunmuştur

GEBZESPOR HEREKE'DE TEHLİKEYE GİRDİ
GEBZESPOR HEREKE'DE TEHLİKEYE GİRDİ

Bölgesel Amatör Lig 12'nci Grup'taki temsilcimiz Gebzespor deplasmanda Hereke Yıldızspor'a son dakika golüyle 1-0 mağlup oldu. Sezonun ilk devresindeki maçta rakibini son dakika golüyle 2-1 mağlup eden menekşeler rövanş maçında aynı akıbete uğradı. Ligde son iki maçında üst üste beraberlikler aldıktan sonra Hereke Yıldızspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan menekşeler hiç hesapta olmayan bir yenilgi aldı. 

PUAN FARKI AZALDI

Gebzespor, Hereke Yıldızspor karşısında aldığı yenilgiye karşın 36 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Gebzespor gibi bu haftaya kadar 21 maç oynayan Kocaeli Demirspor, Lüleburgazspor karşısında edindiği galibiyetle Gebzespor ile arasındaki puan farkını sekizden beşe indirdi. Gebzespor'dan bir maç eksiği olan Hereke Yıldızspor ise Gebzespor karşısında edindiği galibiyetle puanını 30'a yükseltti. 

HAFTAYA BABAESKİ İLE 

Gebzespor önümüzdeki hafta evinde Babaeskispor ile oynayacak. Hereke Yıldızspor, İstanbul'da Çengelköyspor'a konuk olacak. Kocaeli Demirspor ise Çorlu'da Çorluspor 1947 ile karşılaşacak. Hereke Yıldızspor karşısında hiç hesapta olmayan bir yenilgi alan Gebzespor'un önümüzdeki hafta evinde Babaeskispor'u yenerek rakiplerinin olası puan kayıplarını bekleyecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑