whatsapp

Ekonomi

GEPOSB’DEN ANLAMLI PROJE

Türkiye Plastik Sanayicileri Derneği PAGDER tarafından "Sıcak Bir Yuva Her Canlının Hakkıdır” sloganıyla yola çıkılan sosyal sorumluluk projesi "Yuvaya Dönüşen Plastikler” ile bir yandan sokak hayvanlarına sıcak yuva sağlan

9 Şubat 2018 Saat: 11:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.570 kez okunmuştur

GEPOSB’DEN ANLAMLI PROJE
GEPOSB’DEN ANLAMLI PROJE

Türkiye Plastik Sanayicileri Derneği PAGDER tarafından "Sıcak Bir Yuva Her Canlının Hakkıdır” sloganıyla yola çıkılan sosyal sorumluluk projesi "Yuvaya Dönüşen Plastikler” ile bir yandan sokak hayvanlarına sıcak yuva sağlanırken diğer yandan da atık plastiklerin geri dönüşümü ile çevre bilincinin arttırılmasına katkı sağlanıyor.

PAGDER Başkanı Reha Gür; "Yuvaya Dönüşen Plastikler” projesindeki amacının plastik atıklarının toplanmasıyla ekonomik birer değer olan atıkların çöpe gitmesinin önüne geçilerek çevre sorununun minimize edilmesi hedeflenmektedir. Proje çerçevesinde plastik atıkların geri dönüştürülmesiyle üretilen köpek kulübeleri ile de sokak hayvanlarına özellikle soğuk kış günlerinde sıcak bir yuva imkanı sağlanmaktır. Belediyelerin lisanslı firmalar aracılığı ile toplanan atıkları Yalova’da faaliyet gösteren Beno Plastik firması tarafından yuvaya dönüştürülmekte olduğunu ifade etti.

Proje kapsamında "Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödüllerini” alan PAGDER tarafından bağışta bulunulan barınaklar için Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi (GEPOSB) Yönetimi, söz konusu projede yer almanın mutluluğunu dile getirerek, toplumsal farkındalık yarattıkları ve çevre bilincinin yaygınlaştırılmasındaki desteklerinden dolayı PAGDER Yönetimine teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑