whatsapp

Güncel

GÖRTAN'DA TİCARİ ARAÇ TAKSİ TANITILDI

Geleneksel tanıtım gününde Taksici esnafını sabah kahvaltısında ağırlayan Hyundai Görtan Plaza’da, Taksicilere Ticari araçların yenilenmesinde ÖTV muafiyeti anlatıldı. Taksici esnafı uygulanan vergi muafiyeti ve fiyat indiriminden fayda

1 Ekim 2016 Saat: 15:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.703 kez okunmuştur

GÖRTAN'DA TİCARİ ARAÇ TAKSİ TANITILDI
GÖRTAN'DA TİCARİ ARAÇ TAKSİ TANITILDI

 

TANITIM GÖRTAN OTOMOTİVİN GELENEĞİ

Hyundai Görtan Plazada gerçekleşen sabah kahvaltısında bölge Taksici esnafıyla bir araya gelen Görtan Otomotiv yönetim kurulu başkanı Nail Çiler, eşi Sevgi Çiler, Genel Müdür Cenk Aydın, Satış Müdürü  Erkan Gökbayrak ve satış personeli müşterilerini ve Taksici esnafını kapıda karşıladı ve misafirleri ile yakından ilgilendi. Etkinliğe Gebze Şöförler odası meclis başkanı Nejdet Kaya katılarak üyelerine yardımcı oldu.

ÖTV MUAFİYETİNDEN YARARLANIN

Taksici esnafını Araçların yenilenmesi ve ötv muafiyeti hakkında bilgilendiren Hyundai Gör-Tan Otomotiv Satış Müdürü Erkan Gökbayrak Taksici esnafının yapılan indirimleri dikkate alarak araçlarını yenilemeleri halinde gerekli yardımın yapılacağını bildirdi. Satış müdürü Erkan Gökbayrak yaptığı açıklamada, “Ticari Taksi müşterilerinin hem keyifli bir gün geçirmeleri hemde, ticari araçların yenilenmesinde uygulanacak ötv muafiyeti ile ilgili bilgi vermek için Taksiciler için kahvaltı etkinliği düzenlendi.Bu etkinlikte ticari araç,  lpg bağlanması ile hazır hale getirilerek tanıtımı yapıldı.

ARAÇLARDA İNDİRİM 21-22 BİNLİRA

Araçların tanıtıldığı etkinlikte Taksiciler Accent Blu ve yeni Elantra üzerinde yoğunlaştı, her iki araçta kredi sekmentinde en iyi araçlarımızdan biri olup  teknik donanım açısından Hyundai markası hem servis ağı hem yedek parça bulundurması açısından müşterisine karşılık veren markadır. Ötv indirimi uygulayan bayi olarak Ticari taksilerde filo indirimi uygulanan en ucuz arabada yaklaşık 21-22 bin lira civarında indirim yapılmakta. Bu madde yasal olarak yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 30.06.2019 tarihine kadar geçerlidir” dedi.

Yedincigünhaber : Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑