whatsapp

Ekonomi

“GTO” BAŞKANI ÇİLER, TOBB HEYETİ İLE ÜRDÜN’DE

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, TOBB başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğündeki heyet ile Ürdün Ticaret Odası’nın davetlisi olarak Ürdün'ün başkenti Amman'a gitti.

17 Şubat 2017 Saat: 01:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.887 kez okunmuştur

“GTO” BAŞKANI ÇİLER, TOBB HEYETİ İLE ÜRDÜN’DE
“GTO” BAŞKANI ÇİLER, TOBB HEYETİ İLE ÜRDÜN’DE

Sınırlarımızı aşarak,  yeni ticari ilişkiler kurulmasında üzerine düşen her görevi yapmaya çalışan, her oluşumda Gebze’yi temsil eden Gebze Ticaret Odası ve Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, TOBB Heyeti ile birlikte gerçekleştirilen Ürdün ziyaretiyle, uluslararası faaliyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

 

Türkiye ile Ürdün arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen, iki gün süren ziyaret kapsamında, Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Murat Karagöz’le, Başkan Çiler’in içinde bulunduğu heyet, Ürdün'ün ekonomik durumuna ilişkin bilgi alışverişinde bulundu. Başkan ve beraberindeki heyet, daha sonra Ürdün Ticaret Odası Başkanı Senatör Nael Al Kabariti'nin Türk heyeti onuruna verdiği resmi kabul törenine katıldı.

           

Ürdün Programı’nda, Türkiye ve Ürdün arasındaki yatırım olanakları, ticaret hacmini arttırmaya yönelik faaliyetler ve iki ülke arasındaki   ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine ilişkin  temaslarda bulunulurken,  heyet yetkilileri ikili iş görüşmesi yapma fırsatı da buldu ve bu görüşmelerin devamını Gebze’de yapmak istediklerini belirttiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑