whatsapp

Güncel

GTO’DAN DARBE TEPKİSİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler düzenlediği basın toplantısında darbe girişimini kınadı, demokrasinin vazgeçilmez olduğunu vurguladı. Çiler, darbeci teröristlerin devlet kurumlarından temizlenmesini istedi.

20 Temmuz 2016 Saat: 12:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.433 kez okunmuştur

GTO’DAN DARBE TEPKİSİ
GTO’DAN DARBE TEPKİSİ

GTO meclis salonunda tüm yönetim üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla basın açıklaması yapan Çiler’e Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya ile GTO Meclis Başkanı Hasan Nejat Karaağaçlı ile meclis üyeleri ve GTO Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.  

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından açıklama yapan GTO başkanı Nail çiler;  “Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çmi haberleri ortiz ve Oda-Borsa camiası olarak tepkimizi ilk anda ortaya koyduk. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece Gazi unvanını bir kez daha hatırlatan Meclisimizle gurur duyuyoruz. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK’nın şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız.” Dedi. 

YEDİNCİGÜNHABER -Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑