whatsapp

Ekonomi

GTO, ÖZBEKİSTAN BUHARA TİCARET HEYETİYLE GOSB’ DA BİRARAYA GELDİ

Özbekistan Sırderya Ticaret Heyetinin GTO’ yu ziyareti ardından bu kez Özbekistan Buhara Ticaret Heyetinin Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ nde gerçekleşen sanayi kuruluşları ziyaret programına katıldılar.

4 Ağustos 2018 Saat: 09:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.139 kez okunmuştur

GTO, ÖZBEKİSTAN BUHARA TİCARET HEYETİYLE GOSB’ DA BİRARAYA GELDİ
GTO, ÖZBEKİSTAN BUHARA TİCARET HEYETİYLE GOSB’ DA BİRARAYA GELDİ

Üyelerinin ihracat hacimlerini yükseltmek ve yabancı sermayenin bölgeye yatırım yapması yoluyla yeni istihdam fırsatları oluşturulması adına etkili çalışmalar yürüten  Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Oda temsilcileri, 26 Temmuz Perşembe günü Özbekistan Sırderya Ticaret Heyetinin GTO’ yu ziyareti ardından bu kez Özbekistan Buhara Ticaret Heyetinin Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ nde gerçekleşen sanayi kuruluşları ziyaret programına katıldılar.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GOSB Başkanı Vahit Yıldırım, GTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreteri ve GOSB yetkilileri; Buhara Valisi Khalimov BAKHRIDIN, Buhara Belediye Başkanı Esanov MUXIDDIN TURDIEVICH, Özbekistan Cumhuriyeti İstanbul Konsolosu Jahongir PARMANOV, Buhara Ekonomi Dairesi Başkanı Djuraev IDIBOY HOMITOVICH ve Özbek iş adamlarının yer aldığı heyetle, GOSB İdari Binasında biraraya geldiler.

Yapılan sunum ve bilgilendirme ardından AROMSA A.Ş. ve ENKA CİVATA A.Ş.'yi ziyaret eden heyet yetkilileri, OSB mevzuatına ilişkin de bilgi aldı.

Ziyarette, Özbekistan ile gelişen ekonomik ilişkilerden Gebze Bölgesinin de mutlak pay alması gerektiğine dikkat çeken Gebze Ticaret Odası Başkanı, bu kapsamda karşılıklı ticaret heyeti ziyaretlerinin önemli olduğunun altını çizdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑