whatsapp

Güncel

GTÜ Rektörü Makamını Çocuklara Devretti

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için temsili olarak koltuğunu çocuklara devretti.

23 Nisan 2024 Saat: 07:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 280 kez okunmuştur

GTÜ Rektörü Makamını Çocuklara Devretti
GTÜ Rektörü Makamını Çocuklara Devretti

Bu yıl 104. yıldönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) kampüsü içinde faaliyet gösteren Özel Gebze Minik Çınar Anaokulu, öğrencileri ve öğretmenleri rektörlük makamını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar yönetici koltuğunu temsili olarak Ertuğrul Sezer, Kutay Nasuhoğlu ve Eylül Yılgın'a devretti. GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla minik öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, tüm çocukların 23 Nisan Bayramı'nı kutladı.

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, sosyal medyadan yayınladığı mesajında ise çocukların geleceğimizin teminatı olduklarının vurgusunu yaparak, neşelerine ortak olduklarını belirtti. GTÜ Rektörü, " 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bize, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğinin teminatı olan çocukların neşesi ve umuduyla dolu bir dünya hayal etmeyi sağlıyor. Bugün, çocuklarımızın sevincine ortak oluyor, onların yüzlerindeki gülümsemelerin sürekli dünyamızı aydınlatmasını diliyorum. Sizler yarının büyükleri olarak, bugünün bize en değerli hediyesisiniz. Bayramımız kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑