Yaşam

GTÜ'de Adnan İşçi'yi Ziyaret Ettik

Gazetemiz İmtiyaz sahibi ve Genel yayın yönetmeni Gazeteci Yazar Özden Demirci, Gebze Teknik Üniversitesi Şube Müdürü Adnan İşçi’yi makamında ziyaret etti.

16 Aralık 2021 Saat: 01:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.470 kez okunmuştur

GTÜde Adnan İşçiyi Ziyaret Ettik
GTÜ'de Adnan İşçi'yi Ziyaret Ettik

Darıca Karslılar Derneği Başkan Yardımcısı ve Gebze Teknik Üniversitesi şube müdürü görevini başarıyla sürdüren bölgemizin kültürel ve sosyal etkinlik alanında faaliyetleri  ile yöre halklarını çeşitli projelerle buluşmasında önemli katkılar sunan ve önemli görevleriyle  her kesim tarafından tanınan ve bilinen Adnan İşçi’yi makamında ziyaret eden Gazeteci Özden Demirci  pandemi sürecinde ertelenen sosyal projeler hakkında bilgi aldı.

Adnan İşçiye ziyaretçi akını

Yöre halkı tarafından sosyal ilişkileri ile taktir edilen Gebze Teknik Üniversitesi şube müdürü ve Darıca Karslılar Derneği başkan yardımcılığı görevini birlikte sürdüren başarılı yönetici Adnan İşçi’yi ziyaret eden Gebze Posoflular Derneği başkan yardımcısı Alaattin Kılıçoğlu ve  Masaş idrarı işler ve satın alma müdürü Sinan Karaçay gerçekleşen ziyaretlerinde İşçiyi  Ardahan tanıtım günlerine davet ettiklerini belirttiler. 7.GÜN HABER / Rıfat Ürkmez

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑