İGF

Hakkari Yüksekova'da rafting heyecanı -

Hakkari’nin Yüksekova ilçe merkezinden akan ve bir zamanlar kötü koku ve çöplerden geçilmeyen Büyükçay Deresi’nde yapılan rafting renkli görüntülere sahne oldu.ANKARA (İGFA) - Yüksekova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafında...

19 Mayıs 2022 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 409 kez okunmuştur

Hakkari Yüksekova'da rafting heyecanı -
Hakkari Yüksekova'da rafting heyecanı -

Hakkari’nin Yüksekova ilçe merkezinden akan ve bir zamanlar kötü koku ve çöplerden geçilmeyen Büyükçay Deresi’nde yapılan rafting renkli görüntülere sahne oldu.

ANKARA (İGFA) - Yüksekova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Büyükçay Deresi'nde rafting etkinliği düzenledi.

İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan habere göre, bir zamanlar kötü kokusundan geçilmeyen ve devlet eliyle yapılan değişim-dönüşüm çalışmaları nedeniyle yepyeni bir görünüme kavuşan Büyükçay Deresi'nde yapılan rafting etkinliği, vatandaşların yoğun ilgisiyle izlendi.

Yeşildere Mahallesi'nde bulunan Atatürk Ortaokulu'nun yanında startı verilen rafting etkinliği, yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan 50. Yıl Ortaokulu'nun yanında son buldu.

Rafting etkinliğinin startını veren Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanlığı'nın, Hakkari ve Yüksekova'da düzenlediği etkinlik için teşekkür etti. Vali Akbıyık, Yüksekova gelişen ve büyüyen bir şehir olarak, artık sadece hizmetlerle anılacağını belirterek, "Bize en büyük katkıları ve destekleri olan Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere herkese Hakkari ve Yüksekova adına teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑