whatsapp

Güncel

HAYVANAT BAHÇESİNDE AKVARYUM KEYFİ

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda akvaryum bölümü yenilendi.

17 Temmuz 2016 Saat: 12:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.381 kez okunmuştur

HAYVANAT BAHÇESİNDE AKVARYUM KEYFİ
HAYVANAT BAHÇESİNDE AKVARYUM KEYFİ

Türkiye'nin en büyük havyanat bahçelerinden birisi olan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda akvaryum bölümü yenilendi. Duvarlara kaplanan taşlar ile daha doğal bir görünüme kavuşan akvaryum bölümü, kısa süre içerisinde ziyaretçilerin de yoğun vakit geçirdiği bir alan haline dönüştü.

 

 

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda ki çeşitli ilginç balıkların bulunduğu akvaryum yenilendi.

Konuyla ilgili olarak Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'ndan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi, " Parkımızda barınakların güncel koşullara kavuşturulması, yenilenmesi ve doğal yaşam standartlarında geliştirilmesi kapsamında yürütülen çalışmalarımız ziyaretçilerimiz ve parkımızın müdavimleri olan üyelerimiz tarafından yakından takip edilmekte ve herkes tarafından yapılan değişiklikler olumlu tepkiler toplamaktadır.
Çalışmalarımızın son durağı parkımızın Akvaryum Bölümü oldu. Duvarlara kaplanan taşlar ile daha doğal bir görünüme kavuşan akvaryum bölümü, kısa süre içerisinde ziyaretçilerimizin de yoğun vakit geçirdiği bir alan haline dönüştü.

 

BİR ÇOK ÖNEMLİ TÜR BALIK VAR
 

Ziyaretçilerimiz, yaz ve kış mevsimlerinde gezebileceği akvaryum bölümünde, dinozor çağından günümüze kadar uzanan Arapaima Balığından, yumurtasının bir ülke ekonomisini idare edecek kadar değerli olan Mersin Balığına kadar birçok önemli tür ile karşılaşmaktadır.
Parkımızda Güney Tropik Bölge ile Sürüngenler Evi'ne bağlanan Akvaryum Bölümünde Köpek Balığı, Pirana, Vatoz ve Siklasoma Balıkları gibi tatlı su balıklarının dünyasına yolculuğa çıkabilirsiniz".

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑