whatsapp

Yaşam

İhtiyaç sahipleri Sevince Mağazası’ndan giyinecek

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ihtiyaç sahibi vatandaşların kıyafet ihtiyacını karşılayacak Sevince Mağazası’nın açılışını gerçekleştirdi.

17 Mart 2022 Saat: 23:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 591 kez okunmuştur

İhtiyaç sahipleri Sevince Mağazası’ndan giyinecek
İhtiyaç sahipleri Sevince Mağazası’ndan giyinecek

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifçi’nin sosyal belediyecilikteki öncü ve örnek projeleri hız kesmeden devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların 7/24 yanında olan Çayırova Belediyesi,   yardıma muhtaç, sosyal güvencesi olmayan vatandaşların kıyafet ve ayakkabı ihtiyacını karşılayacağı Sevince Mağazasını hizmete açtı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİMİZİN YANINDAYIZ

Sevince sosyal yardım mağazasının açılışı için tören düzenlendi. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, dernek başkanları ile muhtarların katıldığı programda bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi “Bugün aslında 2019 yılının Nisan ayında göreve geldiğimiz ilk hafta başlattığımız bir iyiliğin, güzelliğin diğer bir aşamasına geçiyoruz. Göreve geldiğimizde Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’müzü kurduk. Çayırovamızda yaşayan ihtiyaç sahibi her bir vatandaşımıza dokunalım istedik. Tüm Çayırova’yı tarayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışı ile hareket ediyoruz. Hedefimiz, çalışma anlayışımız ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin rencide olmadan bu hizmetlerden faydalanması. Bu anlayışla bugün Sevince mağazamızı açıyoruz. Beşikten Eşiğe Yetim projesini artık Çayırova Belediyesi’nin asli vazifesi olarak yapması gereken bir görev haline getirdik, meclisimizden geçirdik. Hedefimiz iyilik yapmak. Bunu yaparken de rencide olmadan vatandaşlarımızın gönlünü kazanarak yol yürümek’’ dedi.

HER ŞEYİN BAŞI SEVMEK

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen  ise “Toplumumuzun bütün kesimlerini bir noktada buluşturan güzel bir hizmetin açılışında bir araya geldik. Ben öncelikle Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Sevince mağazasının isminden dolayı da teşekkür ederim. Her şeyin başı sevmek. Sevgi olmasaydı yaşamın hiçbir anlamı olmazdı. Devletimizin kurumları ve sunduğu hizmetleri ile alt gelirli insanlara ulaşmak amacımızdır’’ ifadelerini kullandı.

250 M2, ÜÇ KATLI

Toplam 250 m2 alanda 3 kattan oluşan Sevince mağazası içinde; çocuk reyonu, kadın reyonu ve erkek reyonu bulunuyor. Her katta mevsim şartlarına uygun olarak hazırlanan kıyafetler ihtiyaç sahiplerini bekliyor. Mağazada herkese hitap eden ürünler bulunuyor. Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde sisteme kayıtlı olan ihtiyaç sahibi aileler randevu sistemi ile mağazaya gelerek kıyafet ihtiyaçlarını diledikleri şekilde karşılayabilecek. Barkod sisteminin uygulandığı mağazaya hayırseverler bağışta bulunuyor.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑