whatsapp

Güncel

İLKÇEV'DEN İZCİLİK EĞİTİMİ

Gebze İlim Kültür ve Çevre Kulübü Derneği, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı sporculara izcilik eğitimi verdi.

7 Şubat 2016 Saat: 09:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.210 kez okunmuştur

İLKÇEV'DEN İZCİLİK EĞİTİMİ
İLKÇEV'DEN İZCİLİK EĞİTİMİ

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı sporcular Gebze Gaziler Dağı İzci Evi'nde Gebze İlim Kültür ve Çevre Kulübü Derneği - İLKÇEV İzci Liderleri eşliğinde kamp yeri belirleme, kamp ateşi yakma, doğada yön bulma eğitimi aldı ve izciliğe yönelik eğitsel oyunlar oynadı. Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer de eğitime katılanlara dopingin zararları hakkında bilgelir verdi. 

YOĞUN İLGİ

Etkinliğe Yavaşer ile birlikte Gebze Salon Amiri Fatih Aker, Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Gebze Gençlik Lideri Ekrem Tüyyüz, Gebze GHSİM Voleybol Antrenörü Gülsu Çelik Ayan, Gebze İlim Kültür ve Çevre Kulübü Derneği (İLKÇEV) İzci Liderleri Sıddık Ayçiçek, Zahid Çevik, Esat Ünal, Kağıtspor Kulübü Gebze Koordinatörü Feyyaz Karabıyık katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

İLKÇEV Gençlik Komisyonu Başkanı Safa Tonyalı, İLKÇEV olarak gençliğin faydasına yapılan tüm faaliyetler için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek sporculara keyifli ve dolu dolu bir gün geçirmelerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑