whatsapp

Güncel

Interpol'ün aradığı iki uyuşturucu taciri İstanbul'da yakalandı -

Interpol tarafından uyuşturucu ticareti suçundan aranan Karadağ uyruklu Sead Dedeic ile Hollanda uyruklu Marciano Eugene Ruimwijk İstanbul'da düzenlenen operasyonlarla yakalandı.ANKARA (İGFA) - İnterpol tarafından aranan iki uyuşturucu tacirini...

23 Mayıs 2024 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 51 kez okunmuştur

Interpol'ün aradığı iki uyuşturucu taciri İstanbul'da yakalandı -
Interpol'ün aradığı iki uyuşturucu taciri İstanbul'da yakalandı -

Interpol tarafından uyuşturucu ticareti suçundan aranan Karadağ uyruklu Sead Dedeic ile Hollanda uyruklu Marciano Eugene Ruimwijk İstanbul'da düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

ANKARA (İGFA) - İnterpol tarafından aranan iki uyuşturucu tacirinin yakalandığına ilişkin haberi İçişleri  Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı.

Fransa tarafından çıkartılan İnterpol Kırmızı Bülteniyle “Uyuşturucu Madde Ticareti, Kaçakçılık ve Karapara Aklama” suçlarından aranan Karadağ uyruklu Sead Dedeic ve Hollanda tarafından çıkartılan İnterpol Kırmızı Difüzyon Mesajıyla (Acil Yakalama Mesajı) “Hollanda'nın Capelle bölgesinde Uyuşturucu Madde Ticareti ve Ateşli Silahlar” suçlarından aranan Hollanda uyruklu Marciano Eugene Ruimwijk İstanbul’da düzenlenen operasyonlarla yakalandığını duyuran Bakan Yerlikaya, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine ve çetelere nefes aldırmayacağız" dedi.

Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucu bu şahısları yakalayan kahraman polisleri tebrik etti.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1793552380316762385

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑