whatsapp

Güncel

Işık: “Geleceğimiz için aşı olmalıyız”

Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık, vatandaşların eski rahat günlere dönebilmesi için bir an önce en az 2 doz aşı olması gerektiğini belirtti.

1 Ekim 2021 Saat: 14:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 592 kez okunmuştur

Işık: “Geleceğimiz için aşı olmalıyız”
Işık: “Geleceğimiz için aşı olmalıyız”

Hepimiz için tüm dünyada olduğu gibi bizlerde sıkıntılı dönemler yaşadık, tekrar bu sıkıntılı dönemi yaşamamak için şimdi önümüzde bir seçenek var, o da aşı diyen Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Işık: “Unutmayalım ki bu salgının ilk dönemlerinde insanlar haklı olarak evden çıkmaya, ekmek almaya gitmeye bile korkuyordu. O dönemde ben ve bütün ekibim 24 saat sahada toplu çalışma alanlarında PCR testleri aldık. Bu işi yaparken bir sürü sağlık personelimiz COVİD oldu. Herkesin yakınları bu süreci geçirdi ve çok zorlu bir dönem oldu hepimiz için. Allah o günleri bir daha yaşatmasın ben çok iyi biliyorum sahada olanları, neler yaşadığımızı. Dünyanın tanımadığı bir hastalıkla mücadele etmek gerçekten çok zor, birçok insan yakınlarını kaybetti bu süreçte halada kaybetmeye devam ediyor. İşte bu süreci tersine çevirmek artık elimizde oda ancak aşıyla mümkün” şeklinde konuştu.

“YOĞUN BAKIMDAKİLERİ GÖRSELER KOŞARAK AŞI OLMAYA GİDERLER”

Aşı karşıtı insanlara da seslenen Işık: “Tabi bir de aşı karşıtları var, ben saygı duyabilirim fakat fikirlerine katılmak zorunda değilim. Her zaman dediğimiz gibi bu illetten kurtulmanın yolu varsa ve bu da aşı olmaktan geçiyorsa aşı olmalıyız. Bu kadar imkân, bu kadar olanak sağlanmışken bizlerde geleceğimiz için kurallara uymalıyız ve aşı olmalıyız. Bu bir ihtiyaç olmazsa, durum bu kadar ciddi olmazsa böyle bir yatırım, böyle bir masraf, böyle bir teknoloji, böyle bir uğraş niye yapılsın. Bence şu anda milletimizin aşıyı reddedeceği bir yer kalmadı. İnsanlarımız biraz araştırsa aşı olunduğunda ve olunmadığında yaşayabileceklerimizi, inanın şu anda koş koşa hastaneye gidip aşı olurlar” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑