whatsapp

Güncel

İstanbul ve İzmir'den Ro-Ro gemileri yola çıktı -

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü'nünde koordinasyonunda iki dev Ro-Ro gemisinden biri İstanbul'da diğer İzmir'den İskenderun'a ulaşmak için yola çıktı.İSTANBUL (İGFA) - Kahramanmaraş merkezli dep...

8 Şubat 2023 Saat: 11:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 90 kez okunmuştur

İstanbul ve İzmir'den Ro-Ro gemileri yola çıktı -
İstanbul ve İzmir'den Ro-Ro gemileri yola çıktı -

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü'nünde koordinasyonunda iki dev Ro-Ro gemisinden biri İstanbul'da diğer İzmir'den İskenderun'a ulaşmak için yola çıktı.

İSTANBUL (İGFA) - Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illere yardım malzemeleri ve iş makineleri taşıyan gemi, Çeşme Ulusoy Limanı'ndan İskenderun Limanı'na doğru yola çıktı.

Yardım malzemesi yüklenen Ulusoy-5 gemisi yüklenen 114 tır/taşıt, 74 iş makinesi, 4 tanker olmak üzere toplam 192 araç, 221 yolcu ve insani yardım malzemesiyle İzmir'den yola çıkan eminin 40 saatte İskenderun Limanı'na ulaşması bekleniyor.

https://twitter.com/denizcilikgm/status/1623199412854964225

Öte yandan yine Denizcilik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda İstanbul'dan yardım malzemesi yüklenen Pergamon Seaways adlı gemiye de 74 çekici-dorse, 15 roll trailer, 34 vinç, 21 kepçe, 35 kamyon, 41 eskavatör, 11 dorse ve 31 çeşitli araç toplam 254 araç yüklemesi tamamlanarak bugün saat 03.00 itibariyle hareket etti.

Geminin İskenderun'a 9 Şubat Perşembe gece yarısı ulaşması bekleniyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑