whatsapp

Asayiş

İSTASYONDA SİLAHLI ÇATIŞMA 7 YARALI

Gebze İstasyon Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken bir çok araç da kurşunların hedefi oldu.

23 Aralık 2016 Saat: 10:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.651 kez okunmuştur

İSTASYONDA SİLAHLI ÇATIŞMA 7 YARALI
İSTASYONDA SİLAHLI ÇATIŞMA 7 YARALI

Saat 21.30 sıralarında ,Gebze İstasyon Mahallesi Ş. Abdullah Horoz Caddesi'ne otomobillerle gelen dört beş kişilik bir grup henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı diğer bir gruba tabanca ve pompalı tüfeklerle ateş açtılar. Uzun süre silah seslerinin dinmediği olayda 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken t12 Acil Servis Ambulanslarıyla tedavileri için Darıca Farabi devlet Hastanesi ile Gebze Fatih Devlet hastanelerine kaldırıldılar.

Çok sayıda polisin geldiği olay yerinde park halindeki 4 otomobil ile bazı dükkanların duvarları da kurşunların hedefi olurken, 1 kişinin silahıyla birlikte polis tarafından göz altına alındığı üç dört kişilik bir grubun ise lüks bir ototmbil ile kaçtığı öğrenildi. Polis kaçan şahısların peşine düşerken, çatışmada yaralanarak Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan R.A.(36), A.Kı. Y.(39), R. K. Y.( 27) ve Ş. A.( 36)'ın hayati tehlikeleri olmadığı ve tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑