whatsapp

Eğitim

İvan Aslan, Torbalı’da öğrencilerle buluştu

Klipleri sosyal medyada milyonlarca dinlenen ünlü şarkıcı İvan Aslan, Torbalı’da öğrencileri ziyaret etti. İZMİR (İGFA) - Şarkıcı İvan Aslan, hafta sonu yapılan Özel Ege 5 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin şenliğine k...

12 Ağustos 2021 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 459 kez okunmuştur

İvan Aslan, Torbalı’da öğrencilerle buluştu
İvan Aslan, Torbalı’da öğrencilerle buluştu

Klipleri sosyal medyada milyonlarca dinlenen ünlü şarkıcı İvan Aslan, Torbalı’da öğrencileri ziyaret etti.

İZMİR (İGFA) - Şarkıcı İvan Aslan, hafta sonu yapılan Özel Ege 5 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin şenliğine katılamadığı için bugün ilçeye gelip öğrencilerin gönlünü aldı. Özel öğrencilere eli boş gelmeyen ve aynı zamanda Torbalılı isimler olan Toprak Kardeşler'in prodüktörlüğünü üstlendiği başarılı sanatçı, onlara çeşitli hediyeler verip, yüzlerini güldürdü. 

Özel Ege 5 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çocuklara mini bir konser de veren Aslan, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyarette Bahçıvan Grup yöneticilerinden Utku Can Bahçıvan da hazır bulundu. Bahçıvan Grup yöneticileri, “İvan Aslan’ı kurumumuzda ağırladığımız için çok mutluyuz. Çok nazik bir davranış gösterdi. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑