whatsapp

Kültür/Sanat

İyadei ziyarette geçmişi yad ettiler

İyadeyi ziyareti yemekli programla gerçekleştiren GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş Gebze'nin önemli değerlerinden iş insanı Ali Kemal Aydın'la geçmişi yad etti, Gebze gündemine dair karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.

8 Haziran 2024 Saat: 09:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.229 kez okunmuştur

İyadeyi ziyarette geçmişi yad ettiler
İyadei ziyarette geçmişi yad ettiler

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

AYDIN, BAŞKAN ASLANTAŞ'I ÇAT KAPI ZİYARET ETTİ

Kocaeli ve Gebze bölgesinin önemli değerlerinden, Pendik Trabzon Çaykaralılar Derneği Ombudsmanı, Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi,  kendisine has tavır ve kişiliğiyle tanınan kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretleri ile adından sıkça sözü edilen Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın geçtiğimiz günlerde Çat kapı yaparak Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı makamında ziyaret etti, karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

BOL SOHBETLİ İYADEİ ZİYARET

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş kendisini kısa bir süre önce ziyaret eden Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi, o dönemler çalışmaları ve fevri çıkışları ile adından sıkça sözü edilen Ali Kemal Aydın'a iyadei ziyaret gerçekleştirdi.

Gebze'nin önemli restoranlarından Çağ Kebapçı Yavuz Usta'nın yerinde gerçekleşen ziyarete, Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın, Gebze Kaymakamlığı özel Kalem Müdürü İsmail Kara, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Belediyesi eski başkan yardımcılarından Metin Gökçe, Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Yücel Yılmazel ve Sinan Yücel katıldı.

BİRLİKTE GEÇMİŞİ YAD ETTİLER

İyadei ziyareti yemek programı ile değerlendiren GTO Başkanı Aslantaş ve İş insanı Ali Kemal Aydın, yemek programına davet edilen misafirleriyle birlikte bir süre sohbet ettikleri ziyarette geçmişi yad ettiler. Yemek programına icabet buyuran misafirlerle birlikte gündeme dair sohbette Gebze kent gündemine dair bilgi alışverişinde bulundular. 

İLGİYE TEŞEKKÜR

Gösterilen karşılıklı samimiyet ve dost sohbeti ile gerçekleşen ziyarette uzun süre birlikte muhabbet eden misafirler gösterilen ilgiden ötürü GTO Başkanı Aslantaş ve iş insanı Aydın'a teşekkür ettiler. Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş ve Bölgemizin renkli siması iş insanı Ali Kemal Aydın keyifli geçen ziyaret ve yemek programı için karşılıklı teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑