whatsapp

Siyaset

İZGİ Gebze’ye DEVA Olacak

Demokrasi ve Atılım ( DEVA ) Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mükail İzgi, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan adayı İzgi, Esnaf ve STK ziyaretlerinde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

2 Mart 2024 Saat: 00:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.081 kez okunmuştur

İZGİ Gebze’ye DEVA Olacak
İZGİ Gebze’ye DEVA Olacak

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

İZGİ'YE ESNAF VE VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş, yönetim kurulu birim başkanları ve Gebze Belediyesi Meclis üyesi adaylarıyla birlikte Belediye başkan adayı Mükail İzgi’yle Gebze’de çalmadık kapı, el sıkışmadık insan, ziyaret etmedik esnaf bırakmıyor. DEVA Partisi Gebze İlçe teşkilatının programları kapsamında esnaf ve STK ziyaretleri ile seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Adayı İzgi sokakta vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşırken  "bize güvenenleri, DEVA Belediyeciliği ile buluşturacak, huzurlu kentler ve mutlu insanları oluşturacağız". dedi.

DEVA BELEDİYECİLİĞİ İÇİN OY İSTEDİ

DEVA Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Mükail İzgi, seçim çalışmalarını ilçe yönetim kurulu ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Gebze İstasyon Mahallesinde esnaf ziyaret ile sürdürdü. Başkan adayı İzgi, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduğu esnaf ve vatandaşlara projeleri hakkında açıklamalarda bulunarak Gebze’ye DEVA  olacaklarını söyledi, yerel seçimlerde halkın sıkıntılara son vermek ve DEVA Belediyeciliği için oy istedi.

İZĞİ, “GEBZE’YE DEVA LAZIM”

DEVA Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mükail İzgi, esnaflardan ve  vatandaşlardan olumlu destek aldığı ziyaretlerinden oldukça memnun olduğunu, samimi ilişkilerinden ötürü vatandaşa güven duyduğunu belirtti. Başkan Adayı İzgi, “Gebze’ye DEVA lazım biz Deva Belediyeciliği ile sorunları çözerek vatandaşlarla iç içe olacağız” dedi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑