whatsapp

Eğitim

İzmir’de KARBEM LGS’de yine gururlandırdı

İzmir'de Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM), LGS başarısıyla bir kez daha gururlandırdı. KARBEM’de ücretsiz eğitim alan ve tercihte bulunan öğrencilerden yüzde 98’i, liselere yerleşmeyi başardı. İZMİR (İGFA) - Eğ...

29 Temmuz 2021 Saat: 11:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 339 kez okunmuştur

İzmir’de KARBEM LGS’de yine gururlandırdı
İzmir’de KARBEM LGS’de yine gururlandırdı

İzmir'de Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM), LGS başarısıyla bir kez daha gururlandırdı. KARBEM’de ücretsiz eğitim alan ve tercihte bulunan öğrencilerden yüzde 98’i, liselere yerleşmeyi başardı.

İZMİR (İGFA) - Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla kurulan KARBEM, öğrencilerinin başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Koronavirüs salgını sürecinde ve zorlu koşullarda eğitimlerini sürdüren öğrenciler, ailelerinin ve öğretmenlerinin gururu olmayı sürdürüyor.

Bu yıl da LGS’ye girdikten sonra tercihte bulunan 175 öğrenciden 171’i liselere yerleştirildi. Böylece başarı oranı yüzde 98’i buldu. Öğrencilerden 2’si Fen, 1’i İzmir Atatürk, 2’si İzmir Kız, 140’u Anadolu, 22’si meslek, 4’ü de İmam Hatip liselerinde eğitim görmeye hak kazandı.

Öğrencileri ve ailelerini kutlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Çocuklarımız zor koşullarda hazırlandıkları bir sınavdan daha alınlarının akıyla çıkmayı başardılar. Ailelerinin ve bizlerin gururu, umudu olmayı sürdürdüler. Bundan sonraki süreçte de umarım yolları açık olur. Hepsini ayrı ayrı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑