Eğitim

İzmir’de şoförlere akademik eğitim

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi arasında ticari araç sürücülerine akademik eğitim verilmesini içeren protokol imzalandı. İZMİR (İGFA) - İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ile Katip Çel...

12 Ağustos 2021 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 406 kez okunmuştur

İzmir’de şoförlere akademik eğitim
İzmir’de şoförlere akademik eğitim

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi arasında ticari araç sürücülerine akademik eğitim verilmesini içeren protokol imzalandı.

İZMİR (İGFA) - İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ile Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse arasında imzalanan protokole göre, İzmir il sınırları içerisinde faaliyet gösteren tüm ticari araç sürücülerinin alması zorunlu olan şoför tanıtım kartlarının eğitimleri planlanacak.

Topluma daha kaliteli ve güvenli hizmetler sunulması için şoför tanıtım kartları eğitimlerinin düzenlendiğini kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, ‘Türkiye’deki Esnaf Birlikleri içinde şoför tanıtım kartı eğitimlerini verme yetkisi sadece İzmir’de bulunmaktadır. İzmir Birliği de bu sorumluluğun bilinci içinde daha etkin, bilimsel ve verimli eğitimler düzenlemek için üniversite ile işbirliğine gitmektedir.’ diye konuştu.

İESOB’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İl emniyet müdürlüğü ile iş birliği altında eğitimler düzenlediğini hatırlatan Mutlu, ‘Bu eğitimlerin konuları temel trafik güvenliği, stres ve öfke kontrolü, kadın ve erkek eşitliği, narkotik suçlarla mücadele, terörle mücadele ve ilk yardım başlıkları altında toplanmakta.  Pandemiyle beraber online olarak verilmeye başlayan eğitimleri artık akademik seviyeye taşıyoruz. Bu amaçla Katip Çelebi Üniversitesi ile imzaladığımız protokol ile kurumlar birbirlerinin mevcut uzmanlık, eğitim ve alt yapı imkanlarından faydalanabilecekler.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑