whatsapp

Eğitim

İzmir Gaziemir’de Çözüm Kurs’tan YKS başarısı

Üniversite sınavına pandemi nedeniyle çoğunlukla online olarak hazırlanan öğrenciler aldıkları puanların ardından bir hafta sonra tercih heyecanı yaşayacak. 2021 yılında LGS şampiyonu çıkaran İzmir’in başarılı eğitim kurumu Gazie...

31 Temmuz 2021 Saat: 11:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 375 kez okunmuştur

İzmir Gaziemir’de Çözüm Kurs’tan YKS başarısı
İzmir Gaziemir’de Çözüm Kurs’tan YKS başarısı

Üniversite sınavına pandemi nedeniyle çoğunlukla online olarak hazırlanan öğrenciler aldıkları puanların ardından bir hafta sonra tercih heyecanı yaşayacak. 2021 yılında LGS şampiyonu çıkaran İzmir’in başarılı eğitim kurumu Gaziemir Çözüm Kurs’ta YKS'de iyi sonuçlar alan öğrenciler için plaket ve pasta töreni yapıldı.

İZMİR (İGFA) - İzmir'in Gaziemir ilçesinde Çözüm Kurs, YKS'de iyi sonuçlar alan öğrenciler için plaket ve pasta töreni düzenledi. Öğrencilerin aldıkları puanlarla sevinçleri gözlerinden okunurken kurs öğretmenleri ve ailelerde öğrencileri yalnız bırakmadı.

YKS sınavında Türkiye 363.’sü olan eşit ağırlık öğrencisi Nidanur Koç, “Her zaman düzenli çalışan bir öğrenciyim. Düzenli ve mantıklı bir çalışmayla sınavda başarılı oldum. Pandemi beni olumlu etkiledi" dedi. Türkiye 3694.’sü olan sayısal öğrencisi Yasin Çiçek ise, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni düşündüğünü belirterek, "Son yılda hergün düzenli çalıştım. Ders saatlerimin dışında arkadaşlarımla her hafta mutlaka sosyal faaliyetlere zaman ayırdım. Aileme, Çözüm Eğitim Kurumlarına ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çözüm Gaziemir Kurs Yöneticisi Neslihan Kabaroğlu, çocukların ve emeklerinin karşılığını aldıklarını görmek mutlu olduklarını belirterek, tüm öğrencilere başarılar, üniversite hayatlarında kolaylıklar diledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑