Eğitim

İzmit Belediyesi KPSS’de adayların yanında

Kocaeli'nin İzmit Belediyesi, kamu personeli seçme sınavına giren vatandaşları yalnız bırakmadı. Sınav merkezleri önünde stantlar kurarak su, kek ve meyve suyu ikramında bulunan belediye üst düzey yöneticileri ve personeli her birine başa...

1 Ağustos 2021 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 268 kez okunmuştur

İzmit Belediyesi KPSS’de adayların yanında
İzmit Belediyesi KPSS’de adayların yanında

Kocaeli'nin İzmit Belediyesi, kamu personeli seçme sınavına giren vatandaşları yalnız bırakmadı. Sınav merkezleri önünde stantlar kurarak su, kek ve meyve suyu ikramında bulunan belediye üst düzey yöneticileri ve personeli her birine başarı diledi.

KOCAELİ (İGFA) - Devlet memuru olabilmenin hayalini kuran yüz binlerce vatandaşın heyecanına ortak olan İzmit Belediyesi, sabahın erken saatlerinde okullarda yerini aldı. Sınav stresiyle zorlu süreçlerden geçen adayların yanında olan ve velileri yalnız bırakmayan İzmit Belediyesi, KPSS’ye (Kamu Personeli Seçme Sınavı) giren vatandaşlara başarılar dileyerek su, kek, meyve suyu ikramında bulundu.

BAŞARI DİLEDİLER

İzmit Belediyesi'nin üst kademe yönetimi bu sınavda da vatandaşların heyecanına ve duasına ortak oldu. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler ve belediye meclis üyesi Devrim Bal İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Özcan Kan Fen Lisesi ve İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İHL’ye, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve koordinatör Ozan Aksu 24 Kasım Anadolu Lisesi ile Yahya Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın ve meclis üyesi Tuncay Aşkın Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu ve Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde geleceklerini şekillendirmek için önemli bir sınav veren adaylara başarı diledi. ,

DESTEK OLDULAR

Sınava giren adayların çalışmalarının karşılığını almalarını ve istedikleri sonuca ulaşmalarını dileyen İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Yalçın da Cahit Elginkan Anadolu Lisesi, Muammer Dereli Fen Lisesi ve Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni, İzmit Belediyesi Basın Sözcüsü Sercan Al ise Atatürk Ortaokulu, 28 Haziran Ortaokulu ve İbni Sina Anadolu İmam Hatip’i ziyaret ederek sınava girenlere ve ailelerine destek oldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑