whatsapp

Güncel

İzmit Belediyesi’nde 31 madde daha geçti

Hizmet-İş Sendikası’nın yetkiyi almasının ardından İzmit Belediyesi işçilerini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinin ikincisi dün gerçekleştirildi, 31 idari madde üzerinde daha anlaşmaya varıldı

9 Şubat 2016 Saat: 12:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.184 kez okunmuştur

İzmit Belediyesi’nde 31 madde daha geçti
İzmit Belediyesi’nde 31 madde daha geçti

İzmit Belediyesi işçilerini yakından ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinin ilki geçen hafta İzmit Belediyesi binasında düzenlenmiş, İzmit İlçe Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın da katıldığı görüşmede 66 idari maddenin 5 tanesi kabul edilmişti. Toplu sözleşme görüşmelerinin ikinci oturumu Yerel-Sen İl Şube binasında gerçekleştirildi. Oturumda Yerel-Sen Genel Sekreteri Mümtaz Uzun, Hizmet-İş Şube Başkanı İdris Ersoy, Hizmet-İş Şube Sekreteri Muharrem Subaşı, Hizmet-İş Mali Sekreteri İbrahim Çınar ve Hizmet-İş Teşkilatlanma Sekreteri Tuğrultan Çağdaş yer aldı.


İDARİ MADDELER 
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ikinci oturum öncesinde kısa bir açıklama yapan Yerel-Sen Genel Sekreteri Mümtaz Uzun, “Bugün idari maddelerde görüşmelerimize devam ediyoruz. Üzerinde teklif olan maddeleri tartışacağız. Ücret ile ilgili görüşmeleri önümüzdeki ya da daha sonraki oturumda görüşeceğiz” dedi. İlk oturumda 66 maddenin 5’i kabul edilirken, gerçekleşen ikinci oturumda 31 maddede daha anlaşmaya varıldı. Geri kalan 30 madde ise 25 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek üçüncü oturumda görüşülecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑