Yaşam

İzmit Cumhuriyet Parkı’nda çocukların neşesi yankılandı

Kocaeli'nin İzmit Belediyesi'nin tiyatro emekçilerini desteklemek amacıyla düzenlediği Tiyatro Günleri, Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da sahnelenen Alice Harikalar Diyarı’nda oyunuyla sürdü, çocuklar çok eğlendi. KOCAELİ (İGFA) - Kocael...

1 Ağustos 2021 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 298 kez okunmuştur

İzmit Cumhuriyet Parkı’nda çocukların neşesi yankılandı
İzmit Cumhuriyet Parkı’nda çocukların neşesi yankılandı

Kocaeli'nin İzmit Belediyesi'nin tiyatro emekçilerini desteklemek amacıyla düzenlediği Tiyatro Günleri, Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da sahnelenen Alice Harikalar Diyarı’nda oyunuyla sürdü, çocuklar çok eğlendi.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'ne bağlı İzmit Belediyesinin pandemi koşullarından dolayı sahnelerden uzak kalan tiyatro topluluklarını desteklemek ve halkın sanatla buluşmasını sağlamak amacıyla düzenlediği İzmit Tiyatro Günleri etkinlikleri eğlenceli bir şekilde devam ediyor. Özledikleri günlere geri dönen ve seyirciyle buluşan Çevre Tiyatrosu oyuncuları Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da sahneledikleri Alice Harikalar Diyarı’nda oyunuyla büyük beğeni topladı.

ALKIŞLAR EKSİK OLMADI

Çevre Tiyatro Yönetmeni Bucan Ekin Şimşek ile oyuncular; Halil Efe Yılmaz, Büşra Özdemir, Tuana Bayrak, Ömer Murat Kıraslı ve Şahin Özbek’in başarıyla sahnelediği Alice Harikalar Diyarı’nda oyunu sahnelendiği sırada alkışlar hiç eksik olmadı. Özellikle çocuklar etkinlik boyunca Cumhuriyet Parkı’nda çocuk kahkahaları yankılandı. İzmit Belediyesi birbirinden güzel oyunlar; Komedya, Longplay- Doğaçlama, Alice Harikalar Diyarı, Kırmızı Başlıklı Kız ve Uyanma ile birlikte İzmitlilerle buluşturmaya devam edecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑