whatsapp

Yaşam

İzmitliler, usta şair Can Yücel’i unutmadı

Usta şair Can Yücel, ölümünün 22’nci yıldönümünde ‘İzmit Unutmaz’ etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen program ile anıldı. KOCAELİ (İGFA) - Ulusal ve yerel değerlere sahip çıkan ve tarihte iz bırakan isimle...

13 Ağustos 2021 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 237 kez okunmuştur

İzmitliler, usta şair Can Yücel’i unutmadı
İzmitliler, usta şair Can Yücel’i unutmadı

Usta şair Can Yücel, ölümünün 22’nci yıldönümünde ‘İzmit Unutmaz’ etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen program ile anıldı.

KOCAELİ (İGFA) - Ulusal ve yerel değerlere sahip çıkan ve tarihte iz bırakan isimleri anmaya devam eden İzmit Belediyesi, İzmit unutmaz etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da düzenlenen programda ünlü şair Can Yücel’i andı. İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlikte İzmitliler de şiire doydu. 

Can Yücel’in şiirlerinin seslendirildiği etkinliğe 262 Tiyatro oyuncuları, sahne sanatları öğrencileri ve Aydili Sanat Derneği Üyeleri katıldı. Program Can Yücel’in biyografisiyle başlayarak Aydili Sanat Derneği Üyesi ve radyo programcısı Ebru Turan Çetiner, Aydili Sanat Derneği Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Enise Gökçe ile Aydili Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suat Özdemir söyleşisi ile devam etti.

Şiir dinletileri ile Can Yücel’in birbirinden güzel şiirlerinin seslendirildiği programa İzmitliler yoğun ilgi gösterdi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑