whatsapp

Spor

KAĞITSPORLU KARETECİLER MİLLİ TAKIMI ÇOŞTURDU

Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler, Milli Takım adına katıldıkları Uluslararası Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’na damga vurdu.

1 Eylül 2019 Saat: 10:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.639 kez okunmuştur

KAĞITSPORLU KARETECİLER MİLLİ TAKIMI ÇOŞTURDU
KAĞITSPORLU KARETECİLER MİLLİ TAKIMI ÇOŞTURDU

23-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında Rize’de yapılan Uluslararası Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda Milli Takım adına yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, fırtına gibi esti. Uzun yıllardır karate branşında alt yapıya yaptığı yatırımlarla başarılı sporcular yetiştiren Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün sporcuları, ulusal ve uluslararası turnuvalarda Milli Takım’ı temsilen büyük başarılar elde etmeye devam ediyor.

 

YILDIZLAR ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM

Rize ilinde yapılan Uluslararası Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda milli takım adına mücadele eden Kağıtsporlu Hurigül Temizel Yıldız bayanlar 49 kiloda birinci olarak altın madalya kazanırken Yusuf Yücel Yıldız da erkekler 45 kiloda 3’üncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

 

ÜMİT VE GENÇLER UMUT VERDİ

Şampiyonada Ümitler kategorisinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Gökdeniz Akdemir 57 kiloda altın madalya alırken Ümit Takım Kumite de 3’üncü oldu. Kadir Kaan Bekler Ümitlerde 63 kiloda ve Ümit Takım Kumite de altın madalya sahibi oldu. Mert Halıcı Ümit Takım Kumite’de Süeda Özdemir ise Ümit Takım Kumite’de şampiyon oldu. Gençler kategorisinde Ahmet Bulut ise 76 kiloda ve Genç Takım Kumite’de 3’üncü oldu. Ceren Aybüke Demiral da U21 Takım Kata’nın birincisi olarak şampiyonayı tamamladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑