whatsapp

Güncel

KANDIRALILAR STK'LARI VE DERNEK BAŞKANLARINI AĞIRLADI....

Gebze Kandıra Merkez Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulunu yaparak yeni başkan ve yönetimi oluşturuldu.

27 Mart 2016 Saat: 14:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.405 kez okunmuştur

KANDIRALILAR STK'LARI VE DERNEK BAŞKANLARINI AĞIRLADI....
KANDIRALILAR STK'LARI VE DERNEK BAŞKANLARINI AĞIRLADI....

Gebze Kandıra Merkez Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Sedat Durmuş ve dernek yönetimi üyeleri dün düzenlemiş olduğu programla Gebze'deki STK temsicileri, dernek başkanları ve üyeleri ile bir araya geldi. 

DERNEK BAŞKANLARI VE ÜYELER KATILDI

Gebze Cookiees Cafe’de dün düzenlene kahvaltıya Atatürkçü Düşünce Derneği  Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, Gebze Kent Üretme ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir, Gebze Kırım Türkleri Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerife Orak, ÇYDD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Medical Park HastanesiGebze   Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Erol Ateş ve dernek üyeleri katıldı. 

DEĞERLERİMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Yenilen kahvaltı ile başlayan programda bir konuşma yapan  Gebze Kandıra Merkez Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Sedat Durmuş, “Dernek olarak düzenlediğimiz ve daha çok geleneksel ürünlerimizin olduğu kahvaltımıza hoş geldiniz diyor ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Derneğimiz geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yaptı. Yapılan olağan genel kurulda başkan olarak Sedat Durmuş, başkan yardımcısı Kenan Sert, sayman Mehmet Aydın, sekreter İsa Atsız, üye İsmet Durmuş seçildi. Kandıra’yı Kandıra yapan değerlerimiz var. Bunların başında Kandıra hindisi, Kandıra taşı, Kandıra bezi. Kandıra’da balıkçılık, sebze ve meyve, fındık başlıca yetiştirilen tarım ürünlerimiz. Bu değerlerimiz bizin için çok önemli” dedi. 

KIYASIYA YARIŞ

Yapılan konuşma sonrasında Kandıra’nın geleneksel ürünü olana yoğurt yeme yarışma yapıldı. Yarışmak için adlarını jüriye yazdıran 7   çocuk yoğurtların içine saklanan altını bulmak için birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Yarışma sırasında çocuklar kadar aileride büyük heyecan yaşarken, hayli renkli görüntüler oluştu. Yarışma sonunda   Bünyamin Demirtaş yoğurdun içine saklanan çeyrek altını bularak yarışmanın  kazananı oldu. Ardından program yapılan sohbetler ile son buldu. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑