whatsapp

Spor

KASKF VALİ GÜZELOĞLUNU ZİYARET ETTİ

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

23 Haziran 2016 Saat: 11:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.504 kez okunmuştur

KASKF VALİ GÜZELOĞLUNU ZİYARET ETTİ
KASKF VALİ GÜZELOĞLUNU ZİYARET ETTİ

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve federasyon üyeleri Mustafa Salman, Yalçın Gül, Adem Aksoy, Hakan Kalıntaş, Mehmet Çetinkaya, Ertan Demirhan, Işıl Bozca, Şaban Eraslan, Mithat Ağa, Selçuk Baysal, Hakan Akyıldız, Seyhan Küçükleroğlu, Hüseyin Bat, Selman Açık, Taner Dönmez, Erhan Uzunhasan, Akın Ziya Ünal ve Engin Yaşar Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

İKİNCİ SIRADAYIZ

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, 14. Olağan genel kurulda yeni seçilen yönetimi tanıtarak yaptığı konuşmasında; “Sportif alanda büyük bir aileyiz. 340 tane spor kulübümüz var. Bunların 255 tanesi bizim üyemiz. Türkiye’de İstanbul’dan sonra ikinci sıradayız. Sizin gibi bir Valimiz olduğu için çok şanslıyız. Sayın Valimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” diyen Başkan Aydın, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na vazo takdiminde bulundu ve kabullerinden dolayı teşekkür etti. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑