İGF

Kayseri Talas'a bir kütüphane daha geliyor -

Talas Belediyesi hayırsever Mehmet Karamercan işbirliği ile yaptırılacak olan Karamercan Kütüphanesi’nin temeline ilk harç 20 Mayıs Cuma günü konulacak.Mehmet UZEL/ KAYSERİ İGFA- Mevlana Mahallesi Umut Caddesi arkasında yapımına başlan...

19 Mayıs 2022 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 189 kez okunmuştur

Kayseri Talas'a bir kütüphane daha geliyor -
Kayseri Talas'a bir kütüphane daha geliyor -

Talas Belediyesi hayırsever Mehmet Karamercan işbirliği ile yaptırılacak olan Karamercan Kütüphanesi’nin temeline ilk harç 20 Mayıs Cuma günü konulacak.

Mehmet UZEL/ KAYSERİ İGFA- Mevlana Mahallesi Umut Caddesi arkasında yapımına başlanacak olan Karamercan Kütüphanesi için saat 15.00’te temel atma töreni düzenlenecek.

Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, eğitim öğretimin önemli bir parçası olan kütüphane konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, “Daha önce Kayseri’de ilk olan 7/24 Kütüphaneyi ve ardından Altıntepe Semt Kütüphanesini hizmete sunmuştuk. Şimdi de Mevlana Mahallemizde önemli bir eksiği giderecek olan Karamercan Kütüphanesinin yapımına başlıyoruz. Mülkiyeti belediyemize ait arsa üzerine bu anlamlı eserin yapımını gerçekleştirecek olan değerli hayırseverimiz Mehmet Karamercan Beye teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI ÖZHASEKİ DE KATILACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra şehir protokolü, davetliler ve bölge sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan törene ilginin büyük olması bekleniyor.

NELER OLACAK?

Mülkiyeti Talas Belediyesine ait yaklaşık 1.500 m² alana kurulacak olan kütüphanede 920 m² kapalı alan bulunacak. Engelli bölümü başta olmak üzere sosyal donatıları, kafeteryası, çocuk oyun alanı ve günlük yayınları okuma bölümü ile bölge halkına hizmet verecek olan Mehmet Karamercan Kütüphanesi, önemli bir ihtiyacı karşılamış olacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑