whatsapp

Siyaset

Kent Konseyinden SP’ye Ziyaret

Derince Kent Konseyi, ilçe kongresini gerçekleştiren Saadet Partisi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

5 Şubat 2016 Saat: 10:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.410 kez okunmuştur

Kent Konseyinden SP’ye Ziyaret
Kent Konseyinden SP’ye Ziyaret

Ziyarette Kent Konseyi yöneticilerinden Başkan Hasan Malo, Eğitim ve Kültür Meclisi Başkanı İlyas Kocaman, Gençlik Meclisi Başkanı Ramazan Yalçın, Yöetim Kurulu Üyesi Ünal Köprülü, Saadet Partisi yöneticilerinden İlçe Başkanı Halil Kayın, Eski Meclis Üyesi ve İlçe Başkanı İbrahim İlhan, Eski İlçe Başkanı Ahmet Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri, İsmail Avcı, Ramazan Ünlü, Mustafa Söğüt hazır bulundular.

Ziyarette Hasan Malo şu ifadelerde bulundu: Yerelde ve genelde Millî Görüş'ün, Saadet Partisi'nin tespitlerine, uyarılarına ve önerilerine her zaman ihtiyaç vardır.

Saadet ilçe Başkanı Halil Kayın'da şunları ifade etti: Bugün yaşananlar, olaya terör sorunu yerine kürt sorunu denilerek, yanlış bir yol olan çözüm sürecinin faturasıdır. Hükümetin İsrail ile dostuz demesi de ülkenin ekonomik olarak büyük sıkıntıda olduğunun işaretidir.

Derincemiz sivil toplum olarak güçlü bir ilçedir. Kent Konseyi çatı ve koordinatör vazifesini daha etkin yürütmelidir. Bütçe olarak belediyeye bağımlı kalınmamalı özel bütçe kurulmalıdır ki: ilçede sivil düşünce rahat dile getirilebilinsin. Bağımlı bütçe ile bağımsız ve özgür düşünceler ifade edilemez.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑