whatsapp

Güncel

KENTSEL DÖNÜŞÜME MECBURUZ

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin ziyaretinde açıklamalar yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli'de imar sıkıntısı olduğunu belirtirken, Kentsel Dönüşümün Kocaeli için zorunluluk olduğunun altını çizdi

24 Mart 2016 Saat: 10:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.473 kez okunmuştur

KENTSEL DÖNÜŞÜME MECBURUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜME MECBURUZ

KYMD, Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Ticaret Odası'nı ziyaret ederek başkan Nail Çiler ile görüştü. 
Ziyaret sırasında konuşan Nail Çiler,  “ Murat Özdağ’ın Kocaeli Yapı Müteahhitlerine Desteği göz ardı edilemez. Sizin olmanız eksikleri ortaya çıkarmak için çok iyi bir adım oldu. Asıl ben Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneğinin desteğini bekliyorum. Hepiniz işin mutfağından geliyorsunuz. Arz tarafını kapatmaz isek bu iş yürümez.

Kentsel dönüşümde mutlaka katma değer olmalı. Toki kurulmuş en iyi sistem. Fakat yeni dönem için yapısını biraz değiştirmeli. İmar sıkıntımız var. Kocaeli Marmara nın göbeğinde. Ufku geniş insanlar gerekiyor.
Şehirlerimizin çok ama çok hızlı geliştiğini göreceğiz. Yurt dışındaki bazı bölgeler paydaşlar ile oturuyor. Örgütleniyor. Tarihi dokuyu başa alarak tadilat yapıyor ve dünyanın ilk 3 ü arasına girebiliyor. Tıpkı şuanda sizin yapmaya çalıştığınız gibi. İnsanların önce psikolojilerini hazırlamak gerek"dedi. 

ZEKİ İREN, "GEBZE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ise ,“Nail Beye teşekkürlerimi sunuyorum. Toki, Kent Konut ve Gebze ile ilgili hassasiyetin farkındayız. Gebze bizim için çok önemli. Biz arkadaşlarımızla hep beraber elçiyiz. Sivil toplum olarak bir kamuoyu oluşturup elimizden geleni yapacağız. Raporumuzu sunduğumuz da sizi de aramızda görmek isteriz” Diyerek konuşmasını bitirdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑