whatsapp

Ekonomi

KILIÇ,“BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç ve yönetim kurulu haftanın ilk gününde basınla bir araya gelerek hem kahvaltı yaptı hem de gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

17 Ekim 2016 Saat: 14:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.600 kez okunmuştur

KILIÇ,“BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”
KILIÇ,“BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Zor süreçten geçiyoruz

GENÇSİAD Yönetim kurulu başkanı Lokman Kılıç yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen basın toplantısında, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bizim kenetlenmeye ihtiyacımız var. 15 Temmuz’da bizi bölmeye çalışan, aramıza nifak sokmaya çalışanlara iyi bir cevap vermeye çalıştık. 15 Temmuz’un anma, unutmama, unutturmama konularına ilişkin bir gece düzenledik. Yine bu girişimde hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize acil şifalar dilerim.

 

Gebze Aşığı biriyim

Türk milleti, Türkiye’de bir daha darbe yapılamayacağını gösterdi. Konu vatan olunca tek yürek olacağını tüm dünyaya gösterdi. Ben Gebze aşığı olan biri olarak Gebze’ye ne verebiliriz hep sorduk kendimize. GENÇSİAD olarak Gebze’nin en dinamik, en seçkin isimlerini ile yönetim kurulunu kurduk. Bulunduğumuz bölgenin özelliklerini ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Eksiklikleri ve negatif yönlerini çözmek ama dışarıda bu konularla tanıtmamak lazım. Artılarını ve pozitif yönlerini yansıtmak lazım.

 

Gebze’de tüm kesimlerle iyi ilişkiler içindeyiz.

GTÜ Rektörü Haluk Görgün ilçemiz ve bizler için büyük değer. Belediye Başkanımızla sürekli istişare içindeyiz. İlçedeki tüm idari birimlerle pozitif ilişiler içindeyiz. Yurt dışı temasları planlıyoruz. Kasım’ın ilk haftasında Lyon’a bir gezi düzenliyoruz. İş görüşmelerinin yoğun olacağı bir gezi olacak. Yine Kasım’da Kızılay ile bir kan bağışı kampanyası yapacağız. OSB’lerle sürekli görüşüyoruz. Bizden nitelikli eleman istekleri oluyor. Ara personel eksikliğini dile getiriyorlar. Biz de ara eleman yetiştirmek adına tüm projelere destek veriyoruz. “dedi.

 

Koşan, “İşinizden taviz vermeyin”

GENÇSİAD Onursal Başkanı Muzaffer Koşan’da toplantıda söz aldı. Koşan, “15 Temmuz olayında yaşanan sıkıntılar, darbeler ve terör olaylarını lanetliyorum. Bu yaşa kadar böyle bir darbe girişim yaşanmamıştır. Üzücü bir olay yaşadık. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Hükümetimizle her zaman beraberiz. Yıllarca önce kurduğumuz GENÇSİAD’ın içine siyaset, cemaat sokmayız ve onlara teslim etmeyiz demiştik. Bu derneği parçalamak, yıkmak istediler. Şu anda gençlerle birlikte dimdik ayakta. Bununla gurur duyuyorum. Dört tarafı düşmanlarla çevriliyiz. Bizler bireysel olarak böyle dönemlerde neler yapabiliriz? İşinizden taviz vermeyin. Bu dönemde cesaretli bir şekilde ticaret yapmaya devam etmek ülkemiz ve ekonomimiz için çok önemli. Ama açılmayacağız.

 

Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız.

GENÇSİAD onursal başkanı Muzaffer Koşan, “Ben ümitliyim. Türkiye’nin geleceği tarımdan geçer. Tarım ülkesiyiz. Hayvancılık ve tarım konusunda fonlar kurulabilir. Yurt içi ve yurt dışı destekler var. Para kazanamadığınız işten kurtulun. Mutlaka para kazanacağınız başka bir iş vardır. Arayışlardan vazgeçmeyin. Alışverişlerinizi Gebze’den yapın. İşlerinizi Gebzeli sanayicilere yapın ve yaptırın.” Dedi

www.yedincigunhaber.com – Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑